Orbán szerint tudatlanságból tüntetett az ellenzék Erdogan ellen

Ja, meg azért ugye, mert Gyurcsány 3 millió migránst akar Európába. De ezt már tudatták tegnap, úgyhogy ezúttal szimplán csak lehülyézte a tüntetőket a Kossuth Rádióban, akik ugye nem fogják fel, hogy "Törökország nélkül nem lehet megállítani a Magyarország és Európa felé tartó milliós migránsáradatot".

Természetesen Soros György sem maradt ki a buliból:

A bevándorláspárti erőknek érdekük, hogy eltávolítsák Erdogan elnököt a székéből, mert ha Törökországban nincs erő, egyensúly, biztonság, kiszámíthatóság, rend, akkor nem fogják megállítani a migránsokat, és megvalósul "a bevándorláspárti erők álma", milliós tömegben érkeznek majd migránsok Európába. Soros György ezt meg is írta a "híres tervében", amely szerint évi egymillió migránsra van szüksége Európának - fogalmazott Orbán.

Aztán köszönetet is mondott a budapestieknek, mert a "diplomáciai nagyüzem" kényelmetlenségeket okoz, és ezt jól viselték. Kivéve a tüntetőket, mert egy tüntetés az legalább akkora kényelmetlenség.

Legalább akkora felfordulást okoznak, mint a vendégek biztosítása - jelentette ki. Ja, és az ellenzéki tüntetést csakis tudatlanság válthatta ki.

A csúcspont ugyanakkor nagy eséllyel az a mondat volt, amikor azt mondta, hogy Városliget az egész nyugati világ legnagyobb kulturális fejlesztési programja, amelyet most "megakasztottak".