A Pesti Srácok gyorsan talált 5 milliót a végrehajtás hírére

Juhász Péternek 5 millió forintot ítélt meg jogerősen a bíróság, mert a Pesti Srácok hazudott róla. Amilyen könnyen megy azonban nekik a hazudozás, annál nehezebben a fizetés, a határidőig ugyanis nem perkálták ki az összeget. A volt politikus tegnap délelőtt bejelentette, hogy végrehajtást kezdeményez, erre Huth Gergelyék délutánra előkerítették a pénzt.

5 millió forintot nyertem a Pesti Srácok című, Orbán-seggnyalásból élő szennylap kiadójától, mert - meg fogsz lepődni - hazugságokat írtak rólam. Nem kis hazugságokat, hanem nagyokat, nem keveset, hanem sokat. Jogerős ítélet kötelezi őket arra, hogy fizessék meg számomra a sérelemdíjat, de ezt a határidőig nem tették meg - írta a Facebookon Juhász.

A megszűnt Együtt egykori politikusa elárulta, hogy a PS kiadójának november 10-ig kellett volna fizetni, erre korábban ígéretet is tettek, de - nem meglepő módon - nem tartották be, így a tegnapi napon megindította a végrehajtási eljárást.

Nem mondom, jól jönne a pénz, hiszen a perköltséget, illetéket, ügyvédi költséget ki kell fizetnem, de ha ez az ára, hogy megszűnik a Pesti Srácok, nekem megéri! - fogalmazott.

Bár a kiadó korábban azzal magyarázta az elmaradást, hogy „várt bevételeik még nem teljes körűen érkeztek meg”, a végrehajtás hírére - hétfő délutánra - hirtelen összeszedték az összeget, és elutalták Juhásznak.

Az ex-politikus azért megjegyezte, hogy a végrehajtástól még nem állt el, a bíróság ugyanis arra is kötelezi a Pesti Srácokat, hogy tegyék ki a weboldalra, és tartsák ott 12 napig a helyreigazításokról szóló felsorolást.

A végrehajtástól még nem álltam el, ugyanis a bíróság arra is kötelezi a Pesti Srácokat, hogy tegyék ki a szennylapjuk főoldalára, és tartsák ott 12 napig az alábbi felsorolást, illetve illesszék be a mai napig elérhető hazug cikkeikhez is. 14-szer szerepelnek benne a "valótlanul híresztelte" és "valótlanul állította" kifejezések, tehát ennyiféle hazugságot terjesztettek rólam - írja Juhász.