„Visszatértek a hatalomba Gyurcsány emberei”: A Ripost nevű szennylapnál csúnyán beüthetett október 13-a

Ómolnárék most éppen azt vizionálják, hogy Gyurcsány emberei visszatértek, méghozzá zombikként.

Ezért hát összedugták az okos kis buksijukat és kitalálták, milyen módon lehetne ezt az üzenetet az ország egyik leggázabb propagandalapjaként funkcionáló Ripost címlapjára varázsolni. Így sikerült:

ripostlegalja

Fotó: Index

Aki látta a Trónok harca című sorozatot, tudja, hogy a holtak seregére próbálnak ezzel utalni, milyen kár, hogy már ott megdől az egész zseniális hasonlat, hogy a filmben egyáltalán nem zombik, hanem „mások” szerepelnek, és nem is enni kérnek, hanem ölni akarnak.

De ezzel a lappal kapcsolatban ilyen "apróságokon" már tényleg ne ragadjunk le, hiszen ebben a pöcegödörben soha nem a valóság megírása, hanem az egyre mélyebbre nyalás és jutás volt a cél.

Mondjuk Németh Szilót Hodorként legalább még rárakhatták volna, meg persze Orbánt, mint az egykor szebb napokat látott, aztán folyamatosan piáló-zabáló, régi önmagának árnyékaként szenvedő, pocakos Robert királyt.

Tényleg elképesztő, hogy a Ripostnál és a többi szervilis, gátlástalan egyénnel teletűzdelt gyomorforgató propagandagyárnál nem látják, és még mindig nem ment át nekik, hogy az Orbánék által - többek között az ő segítségükkel is - orruknál fogva vezetett bólogató zombisereget szavazókat leszámítva az ország jelentős része már pontosan tudja, hogy ki az éjkirály, na meg azt is, hogy kikből áll a „serege”.

De azt már lehet, hogy ők is érzik, hogy közeleg "valami", ami rájuk nézve nem túl jó hír.