Orbán burkoltan zsidózott a parlamentben, kisnyilas bértollnokai pedig galíciai „fajtársakról” fröcsögtek – videó!

Úgy tűnik Magyarországon napi gyakorlat lett a burkolt és kevésbé burkolt antiszemita megnyilvánulás a kormányfő, az őt követő kormánypárti politikusok, illetve a Fideszt elvtelenül kiszolgáló orbánista médiacsicskák részéről. Ilyen a régi vágású kereszténydemokrácia, amelyben a „galiciáner” az új migráns, Karácsony Gergelyék pedig ezeknek a "rohadt gazembereknek" a "szellemi örökösei". Legalábbis Orbán kisnyilasainak - bonyolultsággal nem vádolható, ellenben faék egyszerű - inerciarendszerében.

Ha ugyanezt tette volna bárki Magyarországon a zsidó származású állampolgárokkal, mi történt volna?

- kérdéssel védte be Orbán a parlamentben a Türk Tanács kérdése kapcsán az általa kipcsakoknak hazudott kunokat, akikről néhány hete azt állította Budapesttől néhány ezer kilométerre, hogy még saját önkormányzattal is rendelkeznek.

Nem véletlen, hogy Orbán éppen a zsidóságot hozta fel cinikus módon ellenpéldának, ezzel játszva rá a fideszesek körében egyre divatosabb és trendibb antiszemitizmusra. Mi másért keverné egyébként bele a zsidóságot egy a zsidóságról egyáltalán nem szóló kérdésbe?

A kisnyilas firkászokból álló "négyesfogat" pedig a galíciai szabadkőműves „fajtársakról” elmélkedett. Persze, ahogyan az várható volt Horthy Miklóstól nagyon gyorsan eljutottak a nyílt zsidózáshoz a Karácsony Gergely lebolsevikozásától a vörösterror-söpredék-undorodás-galiciáner-nyomorult rohadt gazemberek, szofisztikáltnak még véletlenül sem nevezhető szellemi útvonalon.

Nálunk Bayer Zsolt és az ő  „galiciáner vs zsidó” szembeállítása nyerte meg a műsorban spontán kialakult gusztustalansági versenyt:

Miképpen azt sem árt, ha tudjuk, hogy a galiciáner, mint fogalom, ami egyébként a Kun Béla-féle, meg Szamuely-féle, meg az egész vörösterrorban magukat exponáló zsidókra használt fogalom volt. A galiciánert az asszimilálódott polgári magyarországi zsidóság használta ezekre, ha úgy tetszik fajtestvéreire, mert nem volt hajlandó ezeket zsidóként megfogalmazni. Ők pontosan tudták, hogy ezek a nyomorult rohadt gazemberek, ezek a tömeggyilkosok a legtöbbet egyébként majd nekik fogják a ártani.

- mondta az önjelölt antiszemitizmus-kutató. 

Nem nehéz értelmezni Bayer Zsolt legújabb kirohanását: az asszimilálódott zsidó jó zsidó, a galiciáner viszont nyomorult rohadt gazember. Ismerik a régi mondást: oszd meg és uralkodj! A fentebbi kijelentés lényege, hogy ezzel Bayer tulajdonképpen azt mondja: "mi nem minden zsidót gyűlölünk, csak ezeket a galiciánereket, de hát ezeket még a saját fajtársaik is utálták". Az antiszemiták általában így, illetve hasonló különbségtételekkel igazolják az antiszemitizmusukat. 

Az elvtelen, ellenben jól megfizetett orbánista firkászok - Szentesi-Zöldi László, Bayer Zsolt, Bencsik András és Huth Gergely - félintellektuális zsidózó fröcsögését itt tudja megtekinteni, ha van hozzá undora:

Orbán Gurmai Zita kérdésére adott burkoltan antiszemita parlamenti válaszát pedig itt: