Kövér : Európa jelenleg tudatmegszállás célpontja, ezért a fiatalok már azt se tudják , hogy fiúk- e vagy lányok

Pénteken a hazafias és honvédelmi nevelésről rendeztek konferenciát az Országházban, ahol Kövér László is beszédet mondott. De milyet!

A nyitógondolat a következő volt:

"Európa - annak kivétel nélkül minden állama és nemzete - jelenleg egy ilyen tudatmegszállás célpontja, minden európai ország a célkeresztjében van azon szupranacionális érdekcsoportoknak, amelyek elég erősnek érzik magukat ahhoz, hogy maguk alá gyűrjék a profitmaximalizálási törekvéseiknek a még korlátokat szabni tudó nemzetállamokat és ezek demokratikus döntéshozatali mechanizmusait."

Erre azért hagyunk időt.

Ha nem lenne teljesen világos, a házelnök hosszabban is kifejtette magvas gondolatát.

Szóval: 

- Ennek az újfajta hadviselésnek egyik célja, egyben egyik legsúlyosabb következménye, hogy elidegeníti a fiatalokat a családjuktól, a nemzetüktől, a szülőföldjüktől és végső soron önmaguktól, hogy "már szó szerint azt se tudják magukról, hogy fiúk- e vagy lányok".

- A másik cél az általános emberi értéktudat elsorvasztása, mert annak hiányában az emberek nem képesek az érdekeik felismerésére, és azok védelmére sem.

- Ezen célok eléréséhez például a "teljesen eltorzított gendertant" használják, amely aláaknázza a fiatalok nemi identitását "azzal, hogy míg a homoszexualitást érinthetetlen biológiai adottságként kezeli, addig a férfi és női nemi identitást tanult, tehát megváltoztatható társadalmi szerepnek tartja, és igyekszik már az óvodákban a fiúkból lányokat, a lányokból pedig fiúkat faragni".

Nos, nagyon szépen köszönjük szépen, Laci bácsi! Enélkül az információ nélkül szinte biztos, hogy szegényebbek lennénk.