Szegény Kósa Lali teljesen szétesett, éppen úgy, ahogyan a műsor, amiről nem tudta, hogy élőben megy - videó

Kósa a Heti TV vendége volt, a műsornak gyakorlatilag nem volt ép pillanata, majd amikor Laller közölte, hogy nem járul hozzá, hogy mindez adásba kerüljön, a műsorvezető a tudtára adta, hogy a beszélgetés élőben zajlik.

Az egész adás szürreális volt, miután Kósa nemrég zsidó-nyilas összefogáshoz hasonlította az ellenzéki együttműködéstmajd sietve bocsánatot kért, most a zsidó tematikájú közösségi televízióban szerepelt, ahol a műsorvezető Breuer Péterrel felváltva tegezték, majd magázták egymást. Breuer érezhetően óvatosan igyekezett megközelíteni a kínos témákat, elmondta azt is, hogy kedveli Lallert, aki szerinte sok mindent tett a zsidóságért.

Egy ponton aztán Breuer megkérdezte, Kósa fog-e találkozni a zsidóság képviselőivel, és mit fog tenni, ha kisétál a VII. kerületi stúdióból, és olyan öreg zsidókkal találkozik, akik azelőtt szerették őt. Elnézést fog kérni tőlük? 

Az a kérdés, hogy megszólítok-e járókelőket? - értetlenkedett. Kkonkrétan fél nyolc van, hány ilyen emberrel találkozom?

Innentől pedig nem volt megállás a lejtőn…

A pillanat, amikor még Kósa szerint is szétesett a műsor:

Breuer ekkor véget vetne a szenvedésnek, és lezárná a beszélgetést, Lali azonban még rátesz egy lapáttal, közli, hogy nem járul hozzá, hogy mindezt leadják. Ekkor éri a nagy meglepetés:

Ennek a színvonalas csatornának a rendszeres vendége egyébként egy másik kormánypárti agytröszt, Németh Szilárd is. Nos, azt hiszem ez az az eset, amikor műsorvezető, vendég és néző is jó helyen vannak, legalábbis hasonló szinten. Beszédes, hogy mindkét politikus előkelő helyen szerepel pártjában, az pedig egyenesen tragikus, hogy ez a párt adja Magyarország miniszterelnökét.