A kormány egyik leggázabb propagandacsatornájánál már nem is titkolják, hogy nincs szükség kreativitásra

A TV2 megszüntette kreatív igazgatóságát. Jó döntés volt, az alternatív valóság, a propaganda gyártásához nem nagyon van szükség fantáziadús ötletekre.

A most megszűnő kreatív igazgatóságot egyébként még 2017 júliusában hozták létre a propagandacsatornánál, a működésüket, céljukat ismerve vagy éppen az alábbi néhány képet látva nem igazán értjük, hogy eddig is hogyan és miért működhetett ez az osztály.

bolondgönczi

gönczig

tv2

tv2__

tv2__________

tv2_________

tv2_langos

Persze nem feltétlenül a borzasztóan szervilis Marsi-Gönczi duóval fémjelzett gusztustalan pöcegödör (ál)híradója miatt született ez a döntés, sokkal inkább a most futó, szórakoztatni hivatott műsorok gyenge szereplésének következményeként. Bár, ha úgy nézzük, a TV2 esetében mindkét műfaj szórakoztató és nevetséges.

A héten megjelent hírt olvasva pedig azon töprengünk, vajon a hasonlóan elvtelenül működő "köz"tévénél, vagy éppen az egykor szebb napokat látott, kormánypártira erőszakolt Hír Tv-nél létezik-e még ez a látszatrészleg? És ha igen, mi szükség van rá, a nem túlságosan változatos és bonyolult küldetés teljesítése közben, vagyis a Soros, Gyurcsány, migráncs mantrák fideszes szavazók fejébe tömése és a vezér tomporának rendszeres fényesre nyalása mellett?