Szijjártó szerint "minden idők legtöbb beruházása érkezett Magyarországra tavaly"

Dimenzióváltás, elképesztő, fantasztikus csodálatos növekedés, munkahelyteremtés, gazdagság, fizetésemelés, csoda, siker, öröm - nagyjából így összegezte Szijjártó Péter a kormány 2019-es teljesítményét és a magyar gazdasági növekedést szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

Minden idők legtöbb beruházása érkezett Magyarországra 2019-ben - mondta a külgazdasági és külügyminiszter tegnap, jelentsen bármit.

Minden idők legjobb kormányának minden idők legjobb külügyminisztere azt is kifejtette, hogy minden idők legjobb kormánya összesen 101 nagyberuházásról tudott megállapodást kötni külföldi és magyar nagyvállalatokkal, ami hárommal több, mint a 2018-ban elért korábbi csúcs. A beruházások összértéke eléri az 1705 milliárd forintot, ami szintén abszolút rekordnak tekinthető és a tavalyi GDP csaknem 4 százalékát teszi ki - hangsúlyozta. Minden idők legjobb kormánya pedig összesen 156 milliárd forint vissza nem térítendő támogatással "segítette ezeknek a beruházásoknak a megvalósulását".

Ja, s  az új beruházásokkal létrehozott munkahelyeket Szijjártó szerint 50 százalékkal magasabb fizetések jellemzik, mint a 2017-ben létrejötteket, "ez pedig a magyar gazdaság dimenzióváltását tükrözi". Minden idők legjobb dimenzióváltását!

Minden idők legjobb Magyarországát pedig lassan minden olyan beruházó észreveszi, aki olcsó munkaerőt keres, mert minden idők legjobb Magyarországán messze nem kell annyit fizetni az alkalmazottaknak, mint Nyugat-Európában. De a lényeg, hogy minden idők legjobb Szijjártó Pétere erre büszke!