A fideszes bűnözőknek luxusbörtön jár?

Tudom, börtön sem nagyon jár nekik, de ha mégis, akkor ilyen. Figyelem, a cikkben szereplő mondatok maximálisan alkalmasak a nyugalom megzavarására.

Mengyi Roland, a Voldemort nagyúr néven ismertté vált korábbi fideszes képviselő pár nappal ezelőtt szépen csendben bevonult a böribe. Ez eddig rendben is lenne, a költségvetési csalás kísérlete és más bűncselekmények miatt 4 év letöltendőre ítélt egykori kormánypárti politikus azonban nem akármilyen körülmények között tölti napjait. (Igen, az általa irányított társaság még csak MEGPRÓBÁLT lenyúlni egy félmilliárdos uniós pályázatot. Mennyivel profibbak lettek azóta a társai…de ezt most hagyjuk.)

Mengyi az ország egyik legjobbjaként elhíresült kecskeméti intézményben kezdte meg büntetésének letöltését, egyágyas szobában - írta meg a Blikk. Unalmas óráiban főzőcskézhet, kertészkedhet, ha pedig megunta mondjuk a konditermet, egy kis biliárdozással is prímán elütheti az időt. Itt aztán nehéz lesz belekötni a rossz körülményekbe, mondhatni jól tartják az elítélt fideszest.

Voldemort nagyúr az első év után hétvégente pedig haza is mehet majd. Jó magaviselet esetén pedig akár 2 év 8 hónap után szabadulhat. Ez ám a büntetés!

Bizonyára ennek a szanatóriumnak, pardon börtönnek óriási az elrettentő ereje.

Ki tudja, talán még sör is van…