Eltűnt az ismert magyar vállalkozó!

Elérhetetlenné vált az MLM guru, Páczelt Mihály, miután egyre dagad körülötte a botrány. Minél mélyebbre ásunk ugyanis, annál érdekesebb Páczelt és Lupovici Jack King közös története. Forrásaink szerint a két ember a zsák meg a foltja. Ismeretségük legalább öt éves, de a velük azonos időben, ugyanannál a megbízónál dolgozó informátor szerint, akár ennél régebbi is lehet, hiszen valószínűsíthetően együttműködve, előre megfontolt szándékkal és egyeztetett terv szerint próbálták megkárosítani a megbízójukat.

A rendelkezésre álló adatok szerint Páczelt Mihálynak és Lupovici Jack Kingnek is az utolsó szalmaszál volt a közös munkahely, hiszen előtte mindketten elég ingatag anyagi helyzetben kerültek. Páczelték környezetében végrehajtások zajlottak, Lupovici pedig állítólag hitelekkel küzdött. Munka, megbízás mindkét szereplő esetében alig volt. Miután azonban az említett, valószínűleg megkárosított cégnél elhelyezkedtek, anyagi helyzetük rohamosan javulni kezdett: hitelek kerültek előtörlesztésre, ingatlanokat, autókat és luxus ruhákat vásároltak. A hirtelen jött jólét a viselkedésükön is látszódott, mindketten nagyképű, gőgös és mohó emberekké váltak. Forrásaink szerint megpróbálták korábbi munkaadójuk bizalmas üzleti titkait is eltulajdonítani. Emiatt rendőrségi eljárás is folyamatban van. Találtunk olyan kereskedőt, aki egyértelműsítette véleményében, hogy mivel Páczelt Mihály (Positeam és Lavan) és Lupovici Jack King (Lanovyl) vélhetően közös üzleti modellje csak egy közönséges és kínos próbálkozás, minden részletében gyenge másolat, rövid idő után megszakította a kapcsolatot a két férfival.  A kereskedő hozzátette, tapasztalatait a megfelelő hatóságok tudomására hozza.

Információnk szerint miután megírtuk a botrányos történetet, Páczelt Mihályt többen keresték és próbálták szóra bírni, a kérdésekre azonban nem válaszolt, és elérhetetlenné vált.

A cikk hamarosan következő folytatásában megszólaltatjuk a károsultakat, és bemutatjuk azokat az érdekes szereplőket is, akik a finanszírozók és a védjegyhasználók között jelentek meg.