A határon túl is terjed a fideszes agypusztítás

Migránsok! - kaptak a szívükhöz Gyergyóditróban két Srí Lanka-i pékmester miatt.

Feszült a hangulat a Hargita megyei Gyergyóditróban, miután elterjedt a hír, hogy migránsokat telepítettek a községbe. A helyiek egy része a közösségi oldalakon szervezkedik, tiltakozni készül a szerdai tanácsülésen - írja a Maszol.

"Migránsmentes Ditrót akarunk. Nem fogjuk engedni, hogy elvegyék, ami a miénk" – nyilatkozta a portálnak a egy gyergyóditrói nő. 

A főleg a fideszes agypusztítás által csírázó pánik azonban teljesen feleslegesen tört ki, ugyanis nem menekültek érkeztek a településre, hanem két Srí Lanka-i pékmester, akit az egyik helyi pékség alkalmazott. 

Az érintett pékség tulajdonosa, Köllő Csaba a Maszolnak arról beszélt, hogy szerinte személyes konfliktus és rosszindulat állhat a vádak mögött. A vállalkozó emlékeztetett arra, hogy tíz éve működik a péksége, ezalatt megfordultak náluk többek között magyarországi, svájci pékmesterek is, de soha senkinek nem jutott eszébe migránsveszélyt kiáltani. Tíz napja állt munkába náluk két Srí Lanka-i pékmester, emiatt tört ki felzúdulás a ditróiak egy részének körében.

Viszont, ha már migránsveszély: A Székelyföldön kedvelt Fidesz-kormány "oltalmazottjai" sok esetben valóban nem péknek jönnek Európába, hanem nőket erőszakolni. Így történt meg, hogy egy oltalmazott státuszban hazánkban élő szomáliai férfi erőszakolt meg egy 25 éves lányt Budapesten. A tudatos gyűlöletkeltés és hergelés ugyanis sajnos nem ellenőrzi a bevándorlók hamis iratait.