Csak a szokásos: az Orbán hátsójából kikandikáló kistáskát, Kovács Zozót megint rendesen helyretették

A kormányszóvivőként menetrendszerűen alternatív valóságot felböfögő szervilis orbánista ezúttal az ORF hazánkról szóló adása miatt borult ki, és jól meg is mondta a magáét Twitteren, hogy gyorsan gazdája védelmére keljen.

Emlékezetes, hogy az osztrák közszolgálati tévécsatorna „Gute Nacht Österreich” című műsora a múlt héten bő negyedórás összeállításban foglalkozott erős és büszke országunkkal. A talkshowban szóba került Ferenc József és Heinrich Pecina is, no meg persze Orbán Viktor, és az, hogy milyen módon épített saját médiabirodalmat és stadiont.

A szervilizmust illetően még a kormánypárti szereplők közül is kiemelkedő Kovács azonnal reagált, méghozzá a tőle megszokott módon: SOROS!!44!!4

A nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár rendkívül „ütős” reakcióját, miszerint ezúttal is egy Soros által irányított kampánnyal van dolgunk, azonban nem hagyta szó nélkül Rubina Möhring, a Riporterek Határok Nélkül ausztriai szervezetének elnöke, mondván nem hagyják, hogy hiteltelennek állítsák be újságíróik oknyomozó munkáját, Kovács Zoltán pedig gúnyt űz a magyar lakosságból azzal, hogy az Orbán Viktorral szemben kritikus osztrák sajtót eszközként használja fel az antiszemitizmusra való fogékonyság megerősítésére.

Az élénk érdeklődésen is lemérhető, mekkora az igény a magyar lakosságban a kritikus háttérinformációkra.

- utalt a pár nap alatt többszázezres nézettséget produkáló anyagra Julia Herrnböck, az osztrák Riporterek Határok Nélkül elnökségi tagja, aki a háttéranyagot készítő Dossier egyik szerkesztője is egyben, majd hozzátette

A magyar kormányzati körök nyugtalanságáról árulkodik, hogy ezt a minőségi munkát politikai kampányként próbálják elintézni.

A magyarországi emberek híreket akarnak, szabadon akarnak hozzájutni az információkhoz – beleértve a kritikus hangokat…Annak a kormánynak, amely azt állítja magáról, hogy Magyarország lakosságát képviseli, tiszteletben kellene tartania ezt a kívánságot.

- jegyezte meg már újfent Möhring, ízekre szedve Kovács harmatgyenge „érvelését”. Erre mondják Zozó, hogy

Ülj le, fiam. Egyes!