A Fidesz a héten kezdeményezi a Gyurcsány elleni vagyonnyilatkozat-tételi eljárást, Orbán ellen nem

Az már kiderült, hogy Orbán azért nem emel nyugdíjat, mert Gyurcsány elvett egyhavit, de ezek szerint Orbán vagyonnyilatkozatának röhejessége is azért irreleváns, mert Gyurcsányé nem oké. Kezdjük érteni a logikát.

Még a héten kezdeményezi a vagyonnyilatkozat-tételi eljárást Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnökkel, a DK elnökével szemben Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója az Országgyűlés mentelmi bizottságánál - "értesült" pénteken a Magyar Nemzet.

Az orbánnyalonc lapban azt írták, hogy miután Gyurcsány Ferenc leadta a vagyonnyilatkozatát, annak elemzése alapján a Világgazdaság azt írta, hogy 1,1 milliárd forint útja homályban marad az egykori kormányfő vagyonában.

Az említett homállyal kapcsolatban eszünkbe is jutott, hogy Orbán Viktor vagyonnyilatkozatában véletlenül Mészáros Lőrinc több százmilliárdja maradt homályban. Persze, a fideszes szavazók erre nyugodtan mondhatják, hogy míg Garancsi István magánrepülős utakat "ajándékoz" Orbánnak, addig a magyar adófizetők százmilliárdnyi közpénzeket ajándékoznak Mészáros Lőrincen keresztül az Orbán családnak. Enjoy it!