Egy világjárvány kellett hozzá, de az emberek végre ráeszmélnek, hogy Orbán Viktor alkalmatlan?

Vészhelyzet idején különösen veszélyes, ha egy ország miniszterelnöke azt hiszi, okosabb, mint a WHO. Szerinted valós válsághelyzet esetén képes megvédeni az országot Orbán? Szavazás a cikkben!

Emlékeztek arra, amikor Mészáros Lölőke, Orbán dúsgazdag, együgyű strómanja arra a következtetésre jutott, hogy okosabb, mint „Cukkerberg”?

Akkor nem gondolta volna senki, hogy ezt lehet überelni. De Orbán Viktornak sikerült! Ezúttal azonban senkinek sincs kedve nevetni, hiszen most emberéletekről van szó.

Miközben az Egészségügyi Világszervezet ajánlása, valamint számos nemzetközi példa is azt bizonyítja, hogy a tesztek alkalmazásával jelentősen csökkenthető a járvány terjedése Orbán Viktor még mindig azt hangoztatja, hogy felesleges tesztelni,

Mérjünk többet, teszteljünk többet. Ezt tesszük. Nem akarok itt virológiai kiselőadást tartani, csak jelezni szeretném, hogy olyan a vírus természete, hogy nem tudjuk szűrni, tehát nem lehetséges kiszűrni

- mondta "Dr." Orbán hétfőn a parlamentben.

A kormány folyamatos késlekedése, szakmaitlansága, Orbánék alkalmatlansága súlyos következményekkel járhat egy olyan valós vészhelyzet esetén, mint amilyen a mostani.

Az elmúlt hetekben azt is kirajzolódott - például a Jobbik által már jóval korábban sürgetett iskolabezárásokkal, vagy éppen a tranzitzóna felállításával kapcsolatban - hogy a kormány képtelen határozottan, időben cselekedni.

Szerinted válsághelyzet esetén Orbán képes megvédeni a magyar embereket?
Éles helyzetben, ha nem elég a hülyítés, sorosozás, brüsszelezés, teljesen szétesik. Le kéne mondania.
Miért, Gyuuurcsááány jobb vóóóna?