Újabb fideszes propagandaoldal szaladt tátott szájjal abba a bizonyos erdőbe

Ezúttal nem az Origó, a Pesti Srácok, vagy mondjuk a Fidelitas mozgatta meg a nevetőizmokat, hanem a méltán híres, a felsoroltakhoz hasonló színvonalon működő, Számok nevű viccoldal.

Ha még nem hallottál erről a Facebook-oldalról, feltétlenül pótold ezt a mulasztást. Ilyen borongós, önkéntes házi karanténos időkben minden humormorzsát fel kell kapkodni a földről. Bár a Számok nevű rettenet, alighanem jóval a talajszint alatt van, már ami a színvonalát illeti.

A magát baloldali álhírek ellenszereként (:-D :-D :-D) reklámozó oldal jól meg akarta mondani a magáét, csakhogy ehelyett véletlenül egy az új stadionok árával büszkélkedő tartalmat osztottak meg.

A nem túlságosan olajozott gépezetbe nemhogy porszem, hanem egyenesen egy homokbánya került, amikor szándékuk ellenére nem kórházakat, hanem a hazánkban tíz év alatt felépült, méregdrága és teljesen felesleges stadionok árát, valamint férőhelyét mutatták be, tették mindezt úgy, hogy ezeket a kórházakként jelölték. Abban a bizonyos erdőben akkor tévedtek el végleg, amikor ehhez hozzábiggyesztették:

Várjuk a baloldal hasonló listáját 2002-2010 közötti időszakból. Nem kell idegeskedni, adunk időt, szükségük lesz rá.

A bejegyzést természetesen - talán a tisztifőorvos példájából tanulva - törölték, de ekkor már késő volt:

szánalomszámok

Mit lehet ehhez még hozzáfűzni? Talán csak annyit, hogy mi pedig várjuk a hasonló, roppant szórakoztató öngólokat.