Budai Gyula most a budapestieket küldte el a francba

Nem a kedvenc városa Budapest a Fidesznek Tarlós István csúnya veresége óta. Budai Gyula pedig, a Fidesz elmúltnyolcévfelelőse nemis nagyon tud magával mit kezdeni, mióta kitört a járvány. Azt ugyanis még nem sikerült a Gyurcsány-korszakra fogni. Bár ami késik, nem múlik.

Nem szeretnénk abba statisztikába belekerülni, amely szerint a koronavírus a fertőzések 64%-a Budapestre és környező agglomerációba korlátozódik!

Önök pedig pesti polgártársak, akik ide járnak hétvégeken, Húsvétkor, Pünkösdkor, egész nyáron, mintha egy más világból jöttek volna. Önöket nem érdeklik a korlátozások, a lezárt játszóterek. A Duna-parton tömegesen hakniznak,a Duna-parti kis boltba bemennek 9-12 között, még akkor is, ha Önökre szólnak. Kocsival száguldoznak a nyaraló övezetben. Sorolhatnám sokáig ...

Most arra kérem Önöket, hogy ha nem tudnak a település szabályai szerint élni, ne jöjjenek ide, maradjanak otthon erre a négy napra, mert elfogyott a türelem. Egyébként mi sem megyünk oda ahol Önök laknak. Van nekünk elég problémánk Önök nélkül is ezekben a vészterhes napokban, hetekben.
De ha mégis úgy döntenek, hogy jönnek,akkor tartsák be azokat a járványügyi szabályokat, amelyek mindenkire kötelezők Kiskunlacházán!

- fakadt ki a Facebookon a nagy elszámoltató, aki a nyugdíjasokat egyszer már kioktatta a helyes magatartásról. Akarom mondani: hisztizett egy sort az idősek vásárlása miatt.

Érdekes kirohanás mindez egy olyan párt kitartott káderétől, mely szerint rohadt nagy nemzeti összefogásra lenne most szükség, és mely szerint az ellenzék osztja meg a társadalmat. Budai Gyula végtelenül ostoba bejegyzése sacc/kb. kettő millió embernek üzente: menjetek a francba, csak ne hozzánk! Mert mi különbek vagyunk nálatok.

A tipic fideszes mentalitásban persze nincs semmi meglepő, Budai Gyula eddigi karrieríve is azt mutatja, ebben a humánumát vesztett egyedben mindössze ennyi van. Ennyire alkalmas.

Talán, ha a Gyurcsány-korszak valódi feltérképezésébe és elszámoltatásába fektetett volna tized ennyi energiát, nem egy adóforintokból kitartott semmirekellő csinovnyik látszatát keltené. Így viszont...