Kósa Lajos legújabb elméletéből az derült ki, hogy most sem Debrecen, sem az ország nem sikeres – videó

De ha Debrecen sikeres lesz, akkor majd az ország is!

Laller friss Facebook-bejegyzésében a Debrecen 2030 programról áradozott. Kósa az alábbi posztban említi, hogy Debrecen sikeres város lesz (vagyis most nem az), és ha sikeres lesz, akkor az ország is az lesz. Ebből az következik, hogy jelenleg erős és büszke hazánk sem az. Vajon mit szól ehhez a populista „vezér”?

A Debrecen fejlődése érdekében megalkotott fejlesztési tervekről sajtótájékoztatót is tartottak, melyen többek között Palkovics László, és Kósa Lajos is tiszteletét tette.

A felszólalók közül természetesen ezúttal is Laller szavait kísérte a legnagyobb figyelem. Újságírói szempontból legalábbis biztosan, hiszen a fideszes országgyűlési képviselő nyilvános szereplései alkalmával rendre mosolyt csal az ember arcára. Kósa ezúttal sem aprózta el, azzal köszönt be, hogy

a magyar jövő Debrecenben épül, minden szónak jelentősége van.

Persze ez nem meglepő, hiszen mindig is itt épült a jövő, legalábbis a korábbi polgármester szerint. Ennek tükrében igencsak meglepő, hogy Kósa szerint sikeressé kell tenni a várost. Amit nyilván akkor kell tenni valamivel, ha az adott pillanatban sikertelen.

Ühüm. Szóval úgy tűnik, a magyar jövő évtizedek, évszázadok óta Debrecenben épül, csak még nem érkezett el. Talán majd az új, nélkülözhetetlen, 20 milliárdos motorversenypálya meghozza végre az áttörést.

Ha nem hagyjuk elveszni a kormány támogatását, akkor nem lesz baj! - üzente meg tökéletes fideszes zárszóként Kósa, hogy 2022-ben hogyan érdemes majd szavazniuk az itt élőknek.

Borítókép: Facebook/Kósa Lajos