A kormányközeli intézet kikutatta, az Orbán-fluffer portál megírta, a sok Fidesz-hívő meg majd szépen benyakalja

 „Orbán Viktor a sikeres járványkezelés nyertese” – ezzel a címmel durrantotta be a propagandaportál a mai napot.

Pedig a Nézőpont kutatásának eredménye, és az Origo újabb szervilizmustól bűzlő cikke felér egy beismerő vallomással. Ugyanis már a cím is pontosan azt mutatja, hogy a populista „vezér” járványkezeléséből nem az ország, és a benne élő emberek, hanem ő profitált.

Míg az előző években a magyarok fele, jelenleg csaknem a megkérdezettek kétharmada elégedett a kormányfő munkájával.

- írta meg az Origo, a Fidesz-közeli Nézőpont Intézet közvélemény-kutatásának eredményére hivatkozva. Az intézet megállapította, hogy

egyértelműen profitált politikailag a miniszterelnök a koronavírus elleni hatékony fellépésből.

Mindez pedig szerintük annak köszönhető, hogy „a koronavírus-járvány során a védekezés határozottan, a nyugat-európai országokhoz képest pedig jóval sikeresebben működött.” Igazán visszafogott megállapítás. Közölhették volna azt is, hogy a világon Orbán kezelte legsikeresebben a kialakult helyzetet. Talán majd egy másik kutatásban.

Azzal egyébként, hogy Orbán a nyertese az elmúlt hónapoknak, nehéz lenne vitatkozni, hiszen a korlátlan hatalom megkaparintásával tovább tudta sarcolni az ellenzéki pártokat, a nem fideszes önkormányzatokat, és arról se feledkezzünk meg, hogy az elmúlt hónapokban tovább ömlöttek a brutális közpénzmilliárdok a miniszterelnök köreihez.

A kormány járványkezeléséről azonban feltételezhetően több millió honfitársunknak nem éppen a siker jut eszébe, így a szervilis orbánistáknak korai lenne pezsgőt bontaniuk vezérük kétharmados, háromharmados, idővel pedig talán négyharmados győzelmét vizionálva. Pláne, ha Tarlós esetére gondolnak.