A Pride-ot nem sikerült betiltania, a Coca-Cola elleni harca is kudarcba fulladt, most újabb ötlettel állt elő Boldog Pista!

Terrorszervezetté nyilvánítana egy antifasiszta mozgalmat.

Elég volt! Javasoltam a Fidesz-frakciónak, hogy az antifa mozgalmat nyilvánítsuk terrorszervezetté!

- olvasható a főzelékimádó kormánypárti politikus Facebook-posztjában, aki korábban már a Pride betiltásával is próbálkozott, de emlékezetes a Coca Cola ellen indított hadjárata is, mely során megfogadta, addig nem iszik kólát, míg nem távolítják el a melegbarát plakátjaikat. Hiába bojkottálta azonban a céget, az meglepő módon nem ment csődbe.

Amikor George Floyd halála miatt tüntetéshullám robbant ki az USA-ban, Trump is hasonló ötlettel állt elő, mivel ezt a mozgalmat sejtette az utcai zavargások hátterében. De hogy az itthoni antifa mögött mit sejt Pista, tehát hogy pontosan mire gondolt a költő, azt nem tudni.

Egyébként Boldog Facebook-oldalát figyelve hosszú ideje komoly dilemmával küzd szerkesztőségünk. Arra próbálunk rájönni, hogy minek köszönhető, hogy az ügyészség által vesztegetés gyanújával kihallgatott fideszes politikus ennyire gondtalan, és miközben nyomoznak ellene, jobbkezén pedig már korábban kattant is a bilincs, miként majszolgathatja sorra a különböző főzelékfajtákat halálos nyugalommal, ér rá a paradicsomjaival, a csirkéivel, vagy éppen az antifa mozgalommal foglalkozni.

Egyelőre nem tudtuk eldönteni, hogy mindez együgyűségének, vagy Polt Péter személyének tudható-e be, esetleg a kettőnek egyszerre.