A "púderes orrú" Deutsch kiakadt a Jobbikra - videó

És mit tesz ilyenkor egy kormánypárti politikus? Gyorsan beszalad valamelyik propagandagyárba. Deutsch „sosemdrogozó” Tamás így is tett, úgy viharzott be a Hír TV-be, hogy csak úgy porzott!

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, a Fidesz és lakájmédiája ezerrel elkezdte tolni, hogy antiszemita botrányt okozott az Országgyűlésben a Jobbik, de valójában egészen más történt. Miközben a kormánypárti propaganda igyekszik elhitetni az alternatív valóságra még fogékonyakkal, hogy

Mialatt Deutsch Tamás az Országgyűlésben arról beszélt, hogy korábban zsidó származású képviselők listázását kérte a Jobbik, akkor ebben a pillanatban Nunkovics Tibor, a párt egyik képviselője gyakorlatilag lezsidózta a fideszes EP-képviselőt.

A valóság ezzel szemben egészen más. Nunkovics Tibor ugyanis tiszta vizet öntve a pohárba az alábbi közleménnyel reagált az újabb szánalmas lejáratási kísérletre.

Mélységesen felháborít, hogy olyan gondolatokat akarnak nekem tulajdonítani a kormánypárti képviselők, amelyek a legsötétebb időket hozzák vissza - fogalmazott, visszautasítva, a lakájmédia által terjesztett hírt, hogy antiszemita kijelentést tett volna a Parlamentben.

Ezt csakis néhány kormánypárti képviselő állítja, akik olyan dolgot próbálnak meg rám kenni, amelynek semmi köze sincs a valósághoz. Amit én mutattam, az nem volt más, mint Deutsch Tamás általam vélelmezett drogfogyasztási szokásaira utaló jel. Szó szerint azt mondtam: „Biztosan púderes maradt az orra!”. Ezt a mondatomat a képviselőtársaim is hallották, és ők is meg tudják erősíteni, hogy pontosan mi is hangzott el az ülésteremben.

Nunkovics hozzátette, aki figyelemmel kíséri Deutsch Tamás eddigi közéleti szereplését, illetve konstans ámokfutását, annak bizonyára nem mond újat, hogy miért nyilatkozott meg róla így.

A Hír TV egyébként készített egy interjút is a Jobbik politikusával. A végeredmény nem nyerhette el a propagandisták tetszését, ugyanis a beszélgetést elfelejtették leadni. Az objektivitás jegyében, mi azért megmutatjuk, íme:

Deutsch a jelek szerint nagyon kiborult a történtektől, ugyanis a propagandacsatorna stúdiójában - ahol rendkívül jó beszélgetőpartnerre lelt az ország egyik legszervilisebb flufferének, Velkovics Vilmosnak személyében - megosztotta roppant fantáziadús gondolatait, vízióit. A „sohasemdrogozó” fideszes politikus úgy látja:

"Lehet, hogy a nemzeti radikalizmus az távozott a Jobbikból, de az antiszemitizmus megmaradt."

Deutsch ezután gyakorlatilag ismertette, pártja kit gondol legnagyobb ellenfelének, legalábbis igencsak átlátszóan hatott, hogy minden erejével próbálta hangsúlyozni, a Jobbikkal semmi esetre sem szabad senkinek sem, sohasem, semmilyen körülmények között sem összefognia.

A Fidesz egyik megmondóemberének - akinek Brüsszellel is komoly gondjai vannak, kivéve akkor, amikor onnan érkező milliós fizetését zsebre vágja – vergődését stílusosan ekképpen lehet összefoglalni:

A kamerák előtti alakítása nem kavart valami nagy port. Ennyi.