És akkor Orbán Viktor azt mondta: Úgy neveltem a lányaimat, hogy a saját lábukon meg tudjanak állni

A miniszterelnök a Kossuth Rádióban sütötte el a hét viccét. 

Magyarország furcsa ország, mert a fiú gyermek születésénél bezsonganak valamitől, amit én nem egészen értek, mert nekem négy lányom és egy fiam van és én semmilyen különbséget sem tettem, látok köztük. (..) Úgyis neveltem a lányaimat, hogy a saját lábukon meg tudjanak állni, mert szép dolog, hogy van mellettük egy férfi, de azokra nem lehet mindig számítani  

- nem tudni pontosan, a mondat első felében mire is gondolt a költő, de nem is ez a lényeg, hanem az idézett rész második fele. 

Orbán Ráhel egyébként méregdrága, évente megközelítőleg 20 millióba kerülő svájci elitegyetemen tanulta a saját lábra állást. Hogy aztán mostanra a Magyar Turisztikai Ügynökségen keresztül fussanak össze kezében a közpénzmilliárdok. Élete szerelmével egyetemben előszeretettel mutatkozik milliós táskák, több százezres cipők, 50 milliós terepjárók, vagy éppen 12 milliós órák “társaságában”. 

Szerencsére ő férjére is támaszkodhat, neki, no meg persze az állami megrendeléseknek hála, még könnyebben ment a saját lábra állás, ahogyan az éttermekhez, kastélyokhoz, hotelekhez, irodaházakhoz, strandokhoz, stb.. való hozzájutás is.