Koncz Zsófia szerint csak "viccelődtek", mikor tetsvére "kurvaanyázta" a választókat

Ők jót nevettek rajta.

A hétvégén írtuk meg, hogy az Inkorrekt nevű Facebook-oldal megosztott egy videót, amin a szerzők állítása szerint Koncz Zsófia testvére, ifj. Koncz Ferenc látható, vélhetően egy call centeres hívás próbáján. A beszélgetésből pedig kiderült, mit gondolhat valójában a família a választópolgárokról és mennyire veszik komolyan a „szülőföld problémáinak megoldását”.

"Azt szeretném megkérdezni, hogy Ön a Fidesz-KDNP jelöltjét támogatná-e egy jelenlegi választás esetén? Biztos, hogy nem?" - tette fel a kérdést ifj. Koncz Ferenc, majd vihogva hozzátette: "és a büdös jó kurva anyádat támogatnád, kisfiam?"

Az Index megkereste az ügyben Koncz Zsófiát, aki elismerte, hogy valóban a testvére látható a videón, de állítása szerint nem az időközi választás kampánya alatt, hanem még 2018-ban készült a felvétel, öccse pedig egy barátjával viccelődik rajta. És hallhatóan jót is nevettek.

Politikai ellenfelem a családomra mért ütéssel próbál rám nyomást gyakorolni, de egy ilyen családi tragédia árnyékában azt gondolom, hogy ez a lejárató videó egy rendkívül méltatlan próbálkozás. Én továbbra is csak a választókerületben élőkkel kívánok foglalkozni, és bízom benne, hogy a következő két hétben a másik oldal is tisztességes kampányt fog folytatni - mondta az Indexnek.

A fideszes képviselőjelt leszögezte azt is, hogy öccse nem közszereplő, ezért megteszik a szükséges jogi lépéseket az ügyben a videó feltöltőjével szemben.  

Szóval, így. A megszokott fideszes arrogancia nem csak a videóban csillant meg tökéletesen, hanem annak utóéletében is.

Bocsánatkérés nincs, fenyegetőzés van. Ugye, milyen szórakoztató ez a kormánypárti humor?