"A párt beilleszkedik a jelenlegi politikai rendszerbe" – így oszlatta fel magát a Mi Hazánk nagykanizsai szervezete

Sokszor, sok helyen írtunk már róla, hogy a Torczkai László-féle párt nagyon sűrűn ért egyet a Fidesszel. Ezt most a nagykanizsai alapszervezetük is észrevette.

Mi Hazánk Nagykanizsa Facebook-oldalon szombaton az alábbi közlemény jelent meg:

Angyalosi Sándor, a párt Zala megyei elnöke - aki korábban a Jobbik kanizsai alapszervezetének tagja volt - tavaly februárban még büszkén beszélt arról, hogy 2018 szeptemberében Nagykanizsán, októberben pedig Zalaegerszegen is megalakult a helyi alapszervezet.

Csatlakoztak hozzánk nem kis számban olyanok is, akik kiábrándultak a Fideszből, és olyan magyar emberek, akik nem tartoztak egyik párt táborába sem, és megelégelték, hogy a pártokat – legyenek jobb- vagy baloldaliak – és a politikát a globális nagytőke irányítja. Ez az egyik legnagyobb különbség a Mi Hazánk Mozgalom és a többi hazai párt között, mi ugyanis hiszünk abban, hogy senki és semmi sem helyezheti magát Magyarország, a magyar közösség érdekei elé. A másik nagy különbség a politikához való hozzáállásunkban van. Elítéljük a hazai politikai életben meghonosodott mocskolódó stílust, a karaktergyilkosságokat és a politikai félrevezetést.

- nyilatkozta Angyalosi akkor a fideszes KESMA/Mediaworks által korábban bekebelezett megyei napilapnak, a Zaolnak.

Hozzátette, hogy szükség van a hazai politika megreformálására, de a jelek szerint mégse a Mi Hazánkot látják a feladatra alkalmas pártnak, erre jöttek rá Nagykanizsán (is).

A Toroczkai-féle mozgalom politikai aktivitása egyébként mostanában Bayer Zsolt vagy épp Bencsik András, esetleg Bede Zsolt szellemi nívójához mérhető: Több magyar celebet is felháborított Dúró Dóra közelmúltbeli akciója, amikor nekiment egy "homoszexualizmust propagáló" mesekönynek, melynek megjelenését "a gyerekek egészséges fejlődése és a magyar kultúra elleni támadásnak" minősítette.

A 24 több ismert személyt is megkeresett, Fluor Tomi pl. így fogalmazott:

"Tele van az egész ország frusztrációval, gyűlölettel, egyre nagyobbak a szakadékok, legalább az a kibaszott meseország hadd legyen mindenkié" - nyilatkozta.

Novák Előd zászlólopkodó akcióját se kell nagyon bemutatni, ő mostanában arról értekezik a Facebookon, hogy a homoszexuálisok „propagandával szaporodnak”.

A lényeg, hogy a Mi Hazánk Mozgalom folyamatosan a közélet pulzáló ütőerén tartja a mutatóujját, és mindig cselekszik, ha a magyar emberek hétköznapjait legsúlyosabban érintő problémák megoldásáról van szó.