Ennyire be van tojva a Fidesz? WC-papírt osztogatnak Borsodban

A Fidesz kétharmada is tét lesz a vasárnapi időközi választáson. Ahogyan az ilyenkor lenni szokott, a kormánypárt egy-két héttel a szavazás előtt úgy tesz, mintha foglalkozna az általa csak X-nek tekintett, könnyedén megvásárolható választókkal. 

Ennek megfelelően van minden, ami egy fideszes kampányra jellemző: az ellenfél hazugságokra alapuló lejáratása, ellenzéki aktivisták zaklatása, kedvezményes zöldségvásár meghirdetése, laptop-osztogatás, most pedig már a WC-papírok is előkerültek. 

onga

Ongán is mindent bevet az Amerikából hazavezényelt bulikirálynő kampánycsapata. Informátorunk szerint az "ajándékok" mellé egy üzenet is járt, ami természetesen arra vonatkozott, kire kell szavazni vasárnap. 

A recept tehát a szokásos: úgy tűnik, valódi program helyett megpróbálják más módon lekenyerezni a szavazókat, hogy aztán a választás másnapján újra akkora figyelmet fordítsanak rájuk, mint az utóbbi években egyre nagyobbra és nagyobbra hízó Orbán egy salátáspultra. 

A hírek szerint szoros a verseny a teljes ellenzék által támogatott, valódi programmal rendelkező, tisztességes eszközökkel kampányoló Bíró László, és a fideszes, politikai pedofília miatt elmarasztalt, lejáratókampányokkal és üres ígéretekkel operáló Koncz Zsófia között. Így könnyen lehet, hogy a Fidesz akkor jár jól, ha néhány egészségügyi papírt megtart saját felhasználásra.