Isten, haza, család - Hamarosan vádat emelhetnek a korrupcióval gyanúsított Boldog István ellen

A jobbikos Csányi Tamás arról érdeklődött írásban, mikor emelnek vádat Boldog István fideszes parlamenti képviselő ellen. Polt Péter legfőbb ügyész válasza szerint nem is olyan soká.

A Központi Nyomozó Főügyészség az ügyben a gyanúsítottaknak és védőiknek november 17-ig biztosította az eljárás minden ügyiratának megismerését, a törvény szerint legkorábban egy hónappal ezután emelhetnek vádat, tehát kicsit több mint két hét múlva.

Boldog Istvánt májusban hivatali vesztegetés elfogadása és más bűncselekmények gyanúsítottjaként hallgatta ki a Központi Nyomozó Főügyészség. Nem sokkal később házkutatást is tartottak a politikus otthonában, és bizonyítékokat foglaltak le.

Persze, nyilatkozni minderről nem szeret, sőt Facebook-oldala szerint ő sokkal inkább a tisztesség nagyura. Többször rögzített bejegyzésben tett hitet Isten, a haza és a család mellett. Szívszorító.

Ha pedig esetleg valaki épp nem a keresztyén kultúrával azonosulna, arról is rendszerint részletes tájékoztatást kaphat, hogy Boldog István mit, s hogy eszik.

A börtönkoszt lehet, hogy nem lesz ennyire finom. 

A saját és pártja botrányai a közösségi médiában egyáltalán nem zökkentik ki Pistát, tegnap épp a Fradinak szurkolt, erről posztolt is egy közérdekű fotót. Még megteheti.