Napi tragikus: Orbán szerint Müller Cecília kezében vagyunk

A hír hallatán, mely egyben a miniszterelnök alkalmatlanságát is bizonyítja, milliók kaphattak a fejükhöz.

Arról, hogy a miniszterelnök ma éppen miféle bullshitekkel szórakoztatta hallgatóságát propagandarádiójában, korábbi cikkünkben írtunk. Orbán azonban a szokásos alternatív valóságba kalauzoló kijelentések között az oltakozással kapcsolatban elejtett egy olyan mondatot is, ami ha igaz, beláthatatlan következményekkel járhat. A miniszterelnök ugyanis megjegyezte:

Mindannyian Müller Cecília kezében vagyunk. 

Nem tudni, hányan kezdtek azonnal csomagolni, hányan nyúltak azonnal valami erős tudatmódosító szerhez, miután Orbán Viktor az elmúlt egy évben az ország első számú stand uposává előlépő tisztifőorvos kezébe adta mindannyiunk sorsát, de az biztos, ha kivételesen nem hazudott a miniszterelnök, akkor nagyobb a baj, mint valaha. 

Orbán Viktor rábízná az életed Müller Cecíliára, és te?

 

Jakab Péter, a Jobbik miniszterelnök-jelöltje ezzel kapcsolatban megjegyezte, hogy valójában nem Müller Cecília kezében vagyunk, hanem Orbán markában, aki foglyul ejtette az országot 10 éve.

És még most sem kormányoz, csak nemzeti konzultálgat, a felelősség elől pedig Cecília asszony szoknyája mögé bújik. És közben felhatalmazásért hisztizik. Nos, a lopáshoz eddig se adtunk, máshoz meg eddig se értett.

- jegyezte meg a Jobbik elnöke azzal kapcsolatban, hogy pénteken a "miniszterelnök úr" azon sopánkodott, hogy az ellenzék támadja a nemzeti konzultációt, és nem akarja megadni a felhatalmazást neki újabb 90 napra.