A Fidesznek elemi érdeke, hogy az ellenzéket összeugrassza a pedofilellenes törvénnyel

Annak, hogy a pedofilellenes javaslatcsomagba bekerült a homoszexuálisok ellen irányuló fideszes bullshit is, semmi más célja nincs, mint az ellenzéki oldalon történő vitagenerálás.

Mint ismert, a Polt Péter-féle ügyészségnek is köszönhető enyhe ítélet a Kaleta-ügyben hatalmas társadalmi felháborodást váltott ki az országban, a Jobbik nem véletlenül a Btk. szigorítását követelte. Sőt, a párt már négy évvel ezelőtt beadott pedofilokra vonatkozó szigorító javaslatokat, mondván az "iszonyatos aberráció nem egyeztethető össze pártszínezettel, hiszen a simulékony pszichopaták sok helyre befurakodhatnak, az viszont a mindenkori hatalom sara, hogy a legkeményebb megtorlásban részesülnek-e, vagy megússzák felháborító ejnye-bejnyével.”

Ne legyen kegyelem, egyetlen egy pedofilnak sem, a NER-hez közelállóknak sem

- jelentette k mári tavaly nyáron Ander Balázs, a Jobbik alelnöke a parlamentben, akinek beszéde végén Kövér László azt nehezményezte, hogy „emelkedettebb”, „tisztességesebb” stílusban is beszélhetett volna Kaleta Gábor ügyéről.

A keddi szavazással kapcsolatban a Jobbikon kívül minden ellenzéki párt a bojkottot választja. Sokan emiatt törésvonalat láthatnak az ellenzéken belül, pedig a szándékosan átpolitizált törvény csak azt üzeni, hogy hatalmas lehet a vereségtől és az elszámoltatástól való félelem Orbánnál, ha arra is képes, hogy szexuális zaklatásnak kitett kiskorúakat, gyermekeket próbáljon felhasználni arra, hogy megakadályozza az összefogást. Ennél nem sok gusztustalanabb törvényalkotási módszer volt eddig Magyarországon. Ha volt, azt is Orbánék követték el.

A Jobbiknál következetesen mindig is azon az állásponton voltak, hogy Magyarország érdeke a szexuális és pedofil jellegű bűncselekmények jelenleginél sokkal súlyosabb büntetése. És valószínűleg ezzel a társadalmi többség egyet is ért. A Fidesz-KDNP volt az, aki 11 éven keresztül semmit nem tett az aberrált bűnelkövetők ellen, sőt saját pártjukon belül bujtatták azt/azokat.

11 év után most addig jutottak, hogy a hatalomtól való rettegés árnyékában még mindig nem a gyermekek védelmét helyezik a középpontba, hanem inkább olyan csapdákat csempésztek bele a javaslatba, amellyel próbálják megosztani az ellenzéket, megakadályozni az ellenzéki összefogást.

A Jobbik közölte: A választások után ki fogják venni a törvényből a témaidegen, a Fidesz által szándékosan belecsempészett inkriminált részeket. Főleg, ha azokat a Fidesz a következő hónapokban, különféle csűrés-csavarással "alkalmassá tenné" bármely magyar állampolgár megbélyegzésére. A párt szerint egyébként az iskolákban  igenis van helye a szakértők általi tájékoztatásnak és a felvilágosításnak, a törvény pedig nem lehetetleníti el sem a tudományos párbeszédet, sem a felvilágosító munkát.

Az ellenzéki pártok nem azért készülnek kormányváltásra, mert minden témában 100 százalékig egyetértenének. Az ellenzék azért készül kormány-, sőt rendszerváltásra, hogy Magyarország történetének egyik legaljasabb politikai vezetését takarítsa el a hatalomból. És pont az ilyen törvényjavaslatok mutatják meg az aljasság mértékét, és az összefogás szükségességét.