Fidesz-média: "A sátán gyilkos üzemmódba kapcsolt"

*Sátán=baloldal.

Imádkozzunk, a sátán gyilkos üzemmódba kapcsolt - hangzik a Magyar Nemzet egyik "cikkének" címe. Aztán in medias res, nincs semmi sallang, magyarázkodás, mellébeszéles, a cikk első mondata már ez: "Gyilkos üzemmódba kapcsolt a baloldal."

Vagyis, még a fideszes szavazó is könynen összekapcsolja ebből a brillíros gondolatmenetből, hogy a sátán a baloldal. Aztán jön egy kis pontosítás.

De ez így nem pontosan igaz. A sátán kapcsolt gyilkos üzemmódba és idézhetetlen mondatokkal, családgyilkos fenyegetésekkel, az emberi méltóság teljes sárba tiprásával támadta meg újságíró kollégánkat, Jurák Katát. Jurák Kata mit írt a közösségi oldalára? Azt, hogy a szivárvány jelképét nem lehet kisajátítani az erkölcsi összeomlás oltárán, mert azt Isten tette az égre örömhírként. A bűnnek következménye van. Naná, hogy sokaknak nem tetszik.

Kommentelők hada, az értékek nélkül vicsorgó baloldali pártok indítottak ez ellen támadást. Mondhatnánk, hogy személyes ügy, de nem az. Jurák Kata kiállt a Biblia mellett, a keresztény világ mellett. Egy olyan világ mellett, amely Európa és azon belül Magyarország gyökere. A szivárvány az égen van, de vannak, akik a szivárványt beássák a föld alá, és azt mondják: térdelj le! Isten előtt térdelünk le, nem a bűn előtt!

Jurák Kata egy ember, Isten teremtette. A keresztény Magyarország megtartatása mellett harcol, harcolunk. Most minden elválik egymástól, imádkozzunk!

Szóval, Jurák Kata egy harcos! Hagyjátok őtet békébe!

Hogy sátán mostanában amúgy mivel tölti az idejét, azt Bencsik András pontosabban is kifejtette.