A "köz"média "tájékoztat": "Karácsony Gergely, az álmatagságát millió dolláros bölcsészmosollyal kompenzáló óriáslajhár"

Pártatlan, objektív, BBC-elveket követő. Adóforintokból.

A köztévét figyelve, illetve a hirado.hu-t olvasva valószínűleg az egykori Szabad Nép munkatársak sírva könyörögnének a receptért, de meglehet, hogy az észak-koreai állami hírügynökséggel eleve napi kapcsolatban álla az MTVA orbánista propagandaosztálya. A "hír"közlés ugyanis nagyjából ezzel megegyező színvonalon alakul, de az is lehet, hogy rosszabb.

Ezúttal a 444 szúrta ki, hogy a közpénzből finanszírozott közmédiában, pontosabban a hirado.hu felületén jelent meg még vasárnap egy viszonylag hosszú cikk a „Túlélni Karácsonyt – Illuzionista kókler vagy politikai misszionárius az ország vezetésére készülő főpolgármester?”cím alatt, amiben a miniszterelnök-jelöltként induló főpolgármesterre olyan jelzőket használnak, mint

„joviális mamlasz”, illetve „álmatagságát millió dolláros bölcsészmosollyal kompenzáló óriáslajhár”. Hogy a cikket ki írta, az nem derül ki, az írás hirado.hu név alatt ment ki.

Erről eszünkbe juthat, amikor „köz”média kitartottja, Németh Balázs Hadházy Ákos 2019. októberi akciójáról így számolt be:

"Primitív, bunkó, felháborító akcióval nyitotta a szezont az ellenzék. Hadházy Ákos már a miniszterelnök beszéde közben is táblákat mutogatott a pulpitus előtt, majd a balhézást azután is folytatta, hogy visszaült a helyére. Előre megírt, és kinyomtatott egy primitív káromkodást. Eddig épeszű ember, épeszű ember, nehezen tudta volna elképzelni, hogy ilyen trágár szöveget mutogat egy képviselő a parlamentben, de ma ez is megtörtént. Az ellenzéki képviselők pedig szó nélkül tűrték, hogy mit művel az Országházban Hadházy Ákos" - vezette fel az M1 beszámolóját 2019. október 22-én Németh Balázs orbánista alkalmazott.

A kis kommentár miatt több állampolgári bejelentés érkezett a Médiatanácshoz, ami ezt már nem hagyhatta észrevétel nélkül, így felszólították a szolgáltatót, hogy a jövőben tartózkodjon a hasonló jogsértésektől.

Ennyit ért a felszólítás.

Németh Balázs egyébként szakmai tevákenységéért havi 1,7 millió forintot kap a magyar adófizetőktől. Ja, s a névtelen szerzőket is mi fizetjük.