Transzvesztita karaktergyilkosok puszipajtása hazudozik gátlástalanul Jakab Péterről úgy, ahogy tették Vona Gáborral

Úgy tűnik, a Jakab Péterről ordasakat hazudó Forgács Ágnes, a Ripost újságírónak hazudott csicskája, nagyon jó viszonyt ápol egy bizonyos Amanda Elstak (polgári nevén Rási Zoltán Zsolt) transzvesztitával, aki annak idején Terry Blackkel kéz a kézben hazudta Vona Gáborról, hogy homoszexuális.

Nem újdonság, hogy a Fidesz teljesen elvesztette a kapcsolatot a valósággal, és az is egy ideje tényként kezelendő, hogy minden idők leggusztustalanabb kampányába fogtak. Most, hogy nagy valószínűséggel felmerült számukra a 2022-es vereség lehetősége, még inkább megtankolták az ocsmánysággenerátort, a hazugságokat okádó propagandamanufaktúra gépeinek gyártási sebességét pedig feltekerték a maxig. Így gördült ki a szalagról több olyan Jakab Pétert gyalázó bulvárhazugság, amikhez talán maga Kim Dzsongun is személyesen gratulál majd Orbán Viktornak.

Ehhez a - 2018-as Terry Blackes meséhez kísértetiesen hasonló - hánytatókapszulához használt egyik orbánista médiacsicska a Ripost munkatársa, egy bizonyos Forgács Ágnes. És úgy tűnik, nem csak a fideszes hazudozás hasonló a Terry Blackes történethez, hanem a szereplők is.

A fenti videóban a Jakab Péter ajtaja előtt váró, lejáratásra szakosodott Ripostos médiaipari aprómunkás lakásában valószínűleg tükrök nincsenek, de Facebook-oldala akad az „oknyomozó” hölgynek. Ezen pedig amellett, hogy a Jobbik elnökének üzenget, más érdekesség is található. Például az, hogy a profilképe alatt az az Amanda Elstak küldözget szívecskéket, akiről jogerősen is kimondta a bíróság 2019-ben, hogy Terry Blackkel, illetve a TV2-vel, a Riposttal, a Lokállal, a Pesti Srácokkal, és az Origoval közösen hazudtak Vona Gáborról.

Ha emlékszünk, a magyar politikatörtének egyik legvisszataszítóbb ügyében a Fővárosi Ítélőtábla másodfokon eljáró tanácsa 2019 nyarán – egy évvel a 2018-as választás után – végre kimondta, hogy Orbán médiacsicskái hazudtak.

A bíróság ítéletét arra alapozta, hogy az eljárás során a rágalmakat sem az elsőrendű alperes, Terry Black, sem pedig a nyolcadrendű alperes, Amanda Elstak nem tudta bizonyítani, még annak ellenére sem, hogy az előbbi 320 tanút is emlegetett. Fura, de egy sem jelent meg a tárgyalótermekben. A fideszbérencek fizethették a kártérítést, és bocsánatot is kellett kérniük.

A kár azonban, amit okoztak, aligha felbecsülhető. Nem kevés földet lapátoltak ugyanis a sajtóetika, az emberi méltóság, a fairplay és en bloc a vállalható magyar közbeszéd koporsójára. Ebben az "ügyben" azonban sajnos még nem született ítélet. Sőt! Orbánék még ennél is gusztustalanabb kampány motorját rúgták be.

És hopp, 2021-ben kinek az oldalán tűnik fel a közbeszédbe mocskosul beleköpő transzi „előadóművész”? Épp a Jobbik jelenlegi elnökét gyalázó Ripost-lady fotója alatt.

Ha a hazugság ténylegesen Btk. kategória lenne Magyarországon, se Amanda Elstak, se a Ripost szerkesztőségének tagjai nem lennének már szabadlábon az elbukott perek számát, és jelentőségét tekintve. Őket ez azonban egy cseppet sem zavarja, a jelek szerint most melegednek be igazán a választási kampányra.

Ha Dante 2021-ben írná az Isteni színjátékot, a pokol bugyrai közé valószínűleg bekerülne egy „fideszes médiabirodalom” rész is. Annak a hatalommániás, machiavellista brigádnak fenntartva, akiknek a saját tetteik erkölcsi oldalának vizsgálata a minimumot sem éri el, lelkiismeretük pedig talán soha nem is volt. És ők azok, akiknek a gazdáik jelenleg erkölcsrendészetet játszanak a magyar Parlamentben. Már nem sokáig.