A TV2 és társai után most az Origóról mondta ki a bíróság, hogy hazudtak

Megint Jakab Péter vett elégtételt.

A TV2 és társai után most az Origóról mondta ki a bíróság, hazudtak, amikor azt állították, hogy kiadom az albérletemet másnak. Ráadásul nemcsak az derült ki a bíróságon, hogy hazudtak, hanem az is, hogy ki volt Orbán, akarom mondani a Bors nevezetű szennylap propagandistája, aki leírta a lejárató cikkeket. Forgács Ágnes még a bíróság előtt is hazudozott, eredménytelenül. Illetve egy eredménye mégiscsak lesz: büntetőfeljelentést teszek ellene rágalmazás miatt. A helyreigazítás itt már nem elég

- írja Facebook-oldalán Jakab Péter.

Az említett Forgács Ágnesről korábban már írtunk, ő az, aki rendszerint ordasakat hazudik Jakab Péterről. Sőt, a Ripost újságírónak hazudott bértollnoka nagyon jó viszonyt ápol egy bizonyos Amanda Elstak (polgári nevén Rási Zoltán Zsolt) transzvesztitával, aki annak idején Terry Blackkel kéz a kézben hazudta Vona Gáborról, hogy homoszexuális.

Ha a hazugság ténylegesen Btk. kategória lenne Magyarországon, se Amanda Elstak, se a Ripost szerkesztőségének tagjai nem lennének már szabadlábon az elbukott perek számát, és jelentőségét tekintve. Őket ez azonban egy cseppet sem zavarja, a jelek szerint most melegednek be igazán a választási kampányra.

Ha Dante 2021-ben írná az Isteni színjátékot, a pokol bugyrai közé valószínűleg bekerülne egy „fideszes médiabirodalom” rész is. Annak a hatalommániás, machiavellista brigádnak fenntartva, akiknek a saját tetteik erkölcsi oldalának vizsgálata a minimumot sem éri el, lelkiismeretük pedig talán soha nem is volt. És ők azok, akiknek a gazdáik jelenleg erkölcsrendészetet játszanak a magyar Parlamentben. Már nem sokáig.