A Jobbik feljelentette Rogán Antalékat

Lukács László, a Jobbik alelnöke, országgyűlési képviselője szerint a kormány gusztustalan propagandára használja az emberek oltási regisztrációhoz megadott email címeit. Ezért feljelentette "Tóniékat".

Gondolom már más is észrevette, hogy a leggusztustalanabb propagandát nyomják Rogánék azokban az e-mailekben, amelyeket az oltásra regisztráltaknak küldenek! Az Orbán-kormány a hatalmával és a kormányzati pozícióval visszaélve - kihasználva a magyar állampolgárok COVID oltásra való regisztrációját - tolja az hazug sikerpropagandát. Az oltás miatt mindenkinek regisztrálnia kellett a saját e-mail címével, de nyilván nem azért jelentkeztek az emberek oltásra, hogy azután - a megadott emailcímeik révén - önfényező propaganda címzettjei legyenek! Mégis ez a valóság. Csupa olyan információt küldözgetnek Rogán propagandista pribékjei aminek jóformán semmi köze a járványhelyzethez

- írja Facebook-bejegyzésben Lukács László.

A képviselő hozzáteszi, hogy mondjuk nincs is mivel büszkélkedniük, hiszen 40 ezer honfitársunk halála szárad lelkükön, mert védekezés helyett propagandát, normális felkészülés helyett lezárásokat hirdettek és kormányozták az országot veszélyhelyzetből veszélyhelyzetbe.

Véleményem szerint bőven kimeríti, a személyes adattal visszaélés büntetőjogi tényállását, amit tájékoztatás címen művelnek. A feljelentéshez szükséges jogi lépéseket megtettem

- fogalmaz a Jobbik alelnöke.

Bizonyára sokan emlékeznek, hogy az oltási regisztrációt követően Orbán Viktor és kormánya járványkezeléssel kapcsolatos propagandacuccokkal kezdte bombázni az állampolgárok postafiókját. Aki oltást kért, annak kérnie kellett mellé Orbán Viktor üzeneteit is.

A levelek "Kormányzati Tájékoztatási Központ" feladótól érkeztek és az [email protected] címről. Igaz, tájékoztató jellegük nem igazán volt, agymosásra törekvés már annál inkább.

Már írtunk róla, hogy október 9-én gondoskodó kormányunk elérkezettnek látta az időt, hogy "Kormányzati Tájékoztatási Központ" nevet Orbán Viktorra cseréljék. Így aztán az oltásra regisztráltak magától a Vezértől kaptak levelet, ha kérték, ha nem.