A Fidesznek nem kell az értelmiség, rájuk van szükségük…

A Brüsszellel és Soros Györggyel fiktív háborút vívó NER egy ideje teljesen összezúzta az értelmiségi hátországát. Ezt hajlamosak lehetünk győzelemként értékelni, pedig nem az. A XX. századi módszerekből is jelentősen merítve új típusú önkényuralmat építő fideszes vezérkarnak valójában nem ők kellenek a győzelemhez.

Mindenki tudja, hogy az értelmiségnek fontos szerepe, komoly felelőssége van a „politikacsinálásban”. A Fidesz azonban rájött, hogy sokkal nehezebb rajtuk keresztül formálni a közvéleményt – legfőképpen azért, mert ők elolvassák az apróbetűs részt is -, mint a nép egyszerű, egydimenziós gyermekeit uralva, akiket trollhadrendbe állítva rászabadíthatnak az internetre, majd a szavazófülékre. Immár a társadalom szellemi mélyrétegeiben tengődőkre vadásznak, akik három béremelésre, rezsicsökkentésre és konzultációra utaló mondatot hallva rögtön a NER „kampánystáb” névre keresztelt, emberkísérleteket végző szakmunkacsoportja által írt szerződés aljára firkantják a nevüket.

A sokáig Finkelstein által vezetett kutatóközpontokban a XXI. századi trashkampány és politikai agypusztítás Mengele doktorai által megtervezett sivárság, ahol a választópolgárok gondolatoktól mentesen lézengenek, és jelszavakra ugranak, mostanra „felépült”. Túl sok elemre ehhez mondjuk nem volt szükség, mert a rendszer alapköve maga a nihil. Na, ebben az alternatív valóságban egyáltalán nincs szükség értelmiségre.

Erről mellesleg eszünkbe juthat a CIA ’50-es, ’60-as években futó, MK-Ultra fedőnév alatt végrehajtott kísérletsorozata, mely által konkrétan biorobotokat képeztek ki. Több forrás, dokumentumfilm állítja, hogy az alanyokat elektrosokkal, hallucinogén drogokkal, különféle fizikai és mentális kínzásokkal mesterségesen skizofrénné tették, majd visszaengedték őket a társadalomba. Nem emlékeztek a kínzásokra, de időzített bombaként működtek, mivel bizonyos beléjük programozott kulcs jelekre aktiválódott a rejtett személyiségük.

Stimmel. A mi kormányunk drogok és fizikai kínzás nélkül is elérte, hogy évek hosszú rombolása során létrejött egy olyan réteg, akik a gyermekvédelmi rendszer hiánya, a lezüllesztett oktatás, a létminimum alatt élés és a proliképző médiabirodalom kombinációinak agyi lebenyeikre gyakorolt hatása által a saját mentális képességeiket pusztították el. A tudatuk már meghasadt, s igen, bizonyos beléjük programozott kulcs jelekre aktiválódik a rejtett személyiségük: Soros, Brüsszel, Gyurcsány, LMBTQ...

Az embereket alapanyagként felhasználó finkelsteini pokolkonyhákban a tudathasítás ellenségkép-gyártással vegyítve zajlik. Átesik rajta a söpredék, a médiacsicskák, a holdudvar, és szépen felfelé haladva a Fideszisztáni hierarchiában mindenki, egészen Orbán Viktorig. Szemmel látható, hogy az ő elméje se bírta már a nyomást. A Liberális Internacionálétól eljutni Soros György "megállításáig" nem is lehet másként, csak durva skizofréniás tünetekkel.