Csomagot osztottak a cigányoknak, hogy zavarják meg a Jobbik rendezvényét - Döbbenetes videó!

Korábban megírtuk: A Jobbik és a párt miniszterelnök-jelöltje, Vona Gábor november végén szervezett egy rendezvényt Karcag szépkorú lakóinak, aminek a Fidesz láthatóan nem örült. Így a habonyi pokolkonyhák fortyogó üstjeiben azt sikerült kifőzniük, hogy gyorsan összegründolnak száz cigányt, elszállítják őket az esemény helyszínére, ott majd jó nagy balhét csapnak, s utána eszméletlen nácizás söpörhet végig a Magyar Időktől kezdve a Pest Srácokon át egészen a Lokálig. Végül nem így lett.

Az sem zavarta a fideszes álhírgyártókat, hogy a rendezvényre csak nyugdíjas igazolvánnyal lehetett ingyen bemenni, a fiatalabbaknak fizetni kellett volna. A romák mégis helyet foglaltak, meghallgatták az előadást, s nem az történt, amit Orbánék szerettek volna. Ők ugyanis provokáció és balhé helyett megtapsolták a Jobbik elnökét.

Az N1TV most utánajárt, ki hordta Karcagra a romákat, akik azt sem tudták, valójában hova mennek, de csomagot ígértek nekik cserébe, így elindultak. Jól nézze meg mindenki az alábbi riportot, hiszen így működik jelenleg az Orbán-rezsim által emésztőgödörbe taszított Magyarország, és nagyon valószínű, hogy a választás alatt számos ilyen esettel találkozhatunk majd!