Hoppá: megszólalt a médiavállalkozó, akinek Baukó Éva megpróbálta korábban eladni a "Havas-sztorit" (Videó)

Hoppá: megszólalt a médiavállalkozó, akinek Baukó Éva megpróbálta korábban eladni a "Havas-sztorit" (Videó)
Baukó Éva
Fotó: Facebook/Baukó Éva hivatalos oldala!

Megszólalt az egykori médiavállalkozó, Serbán Marcell is a Havas kontra Baukó Éva-ügyben.

Megszólalt egy egykori médiavállalkozó, Serbán Marcell is a Havas kontra Baukó Éva-ügyben.

Serbán, akinek cége szolgáltatta Havas blogjának tárhelyét évekkel ezelőtt, 2010-ben azzal került a hírekbe, hogy fizetési felszólítást küldött az újságírónak, mert Havas nem volt hajlandó kifizetni bizonyos üzemeltetési költségeket, 150 ezer forint plusz áfát. A havashenrik.hu-t így Serbánék „Számlatartozás miatt ideiglenes nem elérhető” tájékoztatással 2010 februárjában lekapcsolták.

Ez a Serbán Marcell azonban most úgy gondolta, nem hallgathat egykori ügyfele fideszes lejáratásával kapcsolatban, így megkereste az üggyel részletesen foglalkozó N1 internetes televíziót, s elmondta, ő hogyan emlékszik Baukó Évára.

Serbán szerint egy Symbolban tartott celebpartin kínálta fel neki a Havas Henrik befeketítését hivatott sztorit az egykori villalakó. Ám öt whiskey után egyre gyanúsabb lett Serbán számára a történet hitelessége, s amikor Baukó kijelentette,

„Nem mindegy, hogy igaz vagy nem? Pénzt keresünk” – a vállalkozó megtagadta a közlést. Baukó persze Serbánt is perrel fenyegeti a megszólalás miatt.

Emlékezetes, Baukó még novemberben, Havas Vona Gáborról szóló könyve megjelenése előtt egy bulvárlapnak adott interjúban kijelentette, ő is lehetne már médiasztár, de sajnos őt nem zaklatta senki.

Nagy Alekosz, Baukó barátja is megszólalt az ügyben, videóüzenetben közölte, a celeb tőle kért tanácsot, igent mondjon-e a TV2 felkérésére, melynek célja Havas lejáratása. Nagy Alekosz állítása szerint ő megpróbálta lebeszélni Baukót, aki végül nem tudott ellenállni a néhány millió forintnak.

A fideszes trashmédia előszedett még egy újabb „celebet”, Molnár Anikót is, valószínűleg ő sem ingyen nyilatkozott a Tényeknek. Az ő történetben való feltűnését egyébként már a „vallomása” előtt napokkal beharangozta a friss24.hu nevű portál.

Orbán lakájsajtója azonban nem állt le, volt olyan nap az Origó történetében, amikor hat cikk foglalkozott Havas Henrikkel.

Ízlelgessük még egyszer kicsit Havas lejáratásának okait: az újságíró könyvet MERT ÍRNI Vona Gáborról, a Jobbik elnökéről. Ez ma, ebben az erős és büszke, demokratikus és keresztény országban totális médiahadjárattal jár.