„Keresztény” Semjén szereti a luxust: helikopterrel ment vadászni, majd „elegánsan” fellógatta a zsákmányt – Videó!

Alkalmanként közel 5 millió forintba kerülő vadászatokra jár Semjén Zsolt Skandináviába, tudta meg a Magyar Nemzet. Alapesetben nem kerülnének ennyibe a kiruccanások, csak hát Orbán külön bejáratú bólogatójának extra kérései, illetve a luxusköltségek egy picikét megdobják a számlát. Állítólag jávor- és rénszarvasokra vadászik jellemzően, de nem veti meg a különleges madarakat sem. Ilyen egy visszafogott és puritán kereszténydemokrata kurzus. Ja, nem.

A szervezők beszámolói szerint volt olyan is, amikor egy komplett hotelt béreltek Semjénék számára, annak érdekében, hogy nehogy összefussanak magyarokkal és lebukjanak. De előfordult az is, hogy Semjénék közel egymillió forintért helikopter béreltek, amellyel a miniszterelnök-helyettes által kilőtt állatot a nyakánál fogva, egy kötélre felakasztva szállították a „vadászok”. Az olcsónak semmiképpen sem nevezhető utakra állítólag a Földművelésügyi Minisztérium egyik korábbi főosztályvezetője is rendszeresen elkísérte az Orbán egyik legnagyobb flufferének tartott „kereszténydemokrata” politikust. Jó fizetések lehetnek a minisztériumban…

Kicsit módosult a gyermekmondóka: Semjén elment helikopterrel vadászni, megrendelte, meglőtte, fellógatta, a hotelbe vitte. De a számlát vajon ki fizette?