Ez elment vadászni, ez meglőtte, a magyar nép mind benyelte? - Semjén Zsoltika ismét akcióban (Videó)

„És hogy kicsit borzoljam az ellenzéki média kedélyét, megpróbálom kiciriblizni azt, hogy Bayer Zsolt barátunk is eljöhessen velünk. bizonyára nagyszerű novellákat fog írni ezekről az utakról” - jegyezte meg Semjén.

Miután kikerültek a felvételek Orbán szorgalmasan bólogató Zsoltikájának fényűző svédországi vadászatáról, Semjén cseppet sem jött zavarba a keresztényi életvitellel összeegyeztethetetlen helikopterező szarvaslógatástól, sőt, „Semmilyen Zsolti” a maximumra tekerte a pofátlanság generátort.

A parlamentben személyesen fogadta a nemzetközi vadászattal foglalkozó Paul Babazt, a Safari Club International elnökét. A sikeres egyeztetést követően Babaz meghívta a miniszterelnök-helyettest egy amerikai vadászatra, melyet örömmel fogadott Orbán szánalmasan tapsikoló bábja. Hozzátette, hogy erre az útra igyekszik magával vinni a hatalom másik egysejtű szervilis seggnyalóját, Bayer Zsótit is!

Megértjük, hogy Semjén vonzódik a meleg területekhez, azt viszont nagyon benézi, hogy ezzel a kijelentéseivel az „ellenzéki média kedélyét” piszkálja, sokkal inkább a magyar emberek kedélyét borzolja, nem kicsit, nagyon.

Zsolti, ismét bakot lőttél, persze tőled és a hozzád hasonló pökhendi flufferektől ez elég gyakori. Ugyanis minden, gondolkodásra hajlamos és képes ember számára tiszta, hogy nem egy nagyvad vagy, ahogy azt képzeled, hanem egy félénk kis nyuszika, aki április 8-a után a farkincáját összecsinálva fog menekülni...