Hová tűnt Orbán Viktor?

A választás előtt napi 4-5-6 Facebook-posztban csodálhattuk Orbán Viktor ego tripjét. Meghitt családi fotók, röhejes videók, cuki állatos képek, büdös nagy sonkafőzés húsvétkor... Úgy tűnik azonban, hogy a social media törzsközönsége csak addig volt fontos a Vezérnek, amíg behúzták hozzájuk a két ikszet.

Kicsit hiányoljuk Orbán Viktor jelenlétét a közösségi médiában, hiszen a rendkívül szórakoztató tartalom mellett az IQ és ingerszegény kommentszekció megnyilvánulásait is élmény volt olvasni. A helyzet most az, hogy a választás óta jóval kevesebbet tudhatunk arról, milyen sonkával tömi az arcát a miniszterelnök, vagy mi a helyzet például az egri kukásokkal és a bakonysárkányi késdobáló élharcosaival. Szomorú.

Az április 8-i választás után az összes létező platformon, talán még a fotóin is kijelentette, hogy most, hogy 8 millió választópolgárból két és félmillió rájuk szavazott, az egész ország az ő védelmükre tart igényt, és persze ők meg is fognak minket védeni. Aztán április 13-án még feltöltött egy viccesnek szánt videót Patyi András szénné alázásáról, majd lehet, hogy szabira küldte az oldalát kezelő habonyi brigádot. Ezt követően ugyanis csak egy áprilisi 23-i "SzakmaSztár 2018" nevű rendezvényről kerültek ki fotók, illetve egy gyenge videó. Azóta pedig csend honol az oldalon, már nem tűnik olyan fontosnak a választópolgárokkal való kommunikáció.

Van ez így, biztos sok a teendő, de azért hiányzik... :(