Magyar fiatalok, szevasztok!

Budapesten 149 ezer forint egy átlagos albérlet. Még jó, hogy ennél jóval többet kereshetnek a fiatalok erős és büszke hazánkban. Ja, nem.

20049573_938b599c7aa0e6b789d0d60cc45f0dd1_wm

Grafika: Ingatlan.com

Az Orbán-kormány politikája, ami a fiatalokat, tehát az ország jövőjét illeti, egy egyszerű egyenletben összefoglalva:

Mesterségesen kómában tartott oktatásügy + brutális albérletárak + alacsony bérek + szakmai előrelépés hiánya + émelyítő közhangulat = „maradj itthon fiatal”

A végeredmény persze nem a kormánypárti propaganda által erőltetett, megmosolyogtató, valójában kamu szándék. Hanem a kőkemény valóság, az egyre durvább méreteket öltő kivándorlás és az, hogy már minden 5. magyar gyermek külföldön születik!

Aki pedig még kalandvágyból itt maradt ebben az egykor szebb napokat látott országban és nem narancshéjjal van kitömve a feje, az joggal gondolkozhat el azon, hogy Orbánt és simlis bandáját ennek az igencsak veszélyes tervnek a végrehajtására is felhatalmazta 2,5 millió szavazó. Gyorsan hozzá kell tenni, hogy többségüktől nem is várhattunk mást, hiszen őket az Orbánék által már befogadott „migráncsokon”, meg az alamizsnaként eléjük dobott 10 ezer forinton kívül nem nagyon motiválhatta más.

Pontosan ezért érdeke ennek a kormánynak, hogy a propaganda által megvezethető tömeget fanatizálja, a gondolkodó, érthető okokból ennél jóval többre vágyó fiatalokat pedig elűzze az országból.

077