Miközben Orbánék Európával harcolnak, a magára hagyott egészségügy emberáldozatokat követel

Minden lehetséges csatornából folyik a Fidesz „háborús” propagandája, mindeközben az egészségügyben napi szinten törnek felszínre - az ellátórendszerben már régen meglévő, eddig eltitkolt és elmaszatolt - újabb és újabb botrányok. Az elmúlt négy évben még bejött ez az elterelő propaganda, azonban, ha nyilvánosságra kerülnek az egészségügyi rendszer fenntarthatatlanságából fakadó, emberéleteket követelő esetek, akkor az elsöpri ezt a kormányt óriásplakátostúl, bevándorlóországostúl és stadionostúl. Nem véletlen, hogy nem adják ki a kórházi fertőzésekre vonatkozó adatokat.

Az emberek egy jelentős részének kezd elege lenni abból, hogy miközben emberek halnak meg indokolatlanul az egészségügy bénasága miatt, addig Orbánék ebben a négy évben is kamupropagandával akarják palástolni az ország valódi gondjait. Gyermekeink az oktatásban meglévő problémák miatt egyre versenyképtelenebbé válnak nyugati társaikhoz képest. A valóban hasznos és érvényesülésüket megalapozó „tudásokban” végérvényesen leszakadnak még a szomszédos országok gyermekeihez képest is. Orbánék mindeközben minden csatornán üvöltik a fülükbe a mindennapjainkat megmérgező propagandát és abnormális uszításba szocializálják gyermekeinket. Valójában még fel sem tudjuk fogni és mérni, hogy ez az abnormális világ - minden szülői igyekezet ellenére - mekkora károkat fog okozni az utódaink életében.

Az egészségügyben akkora a szakemberhiány, hogy az abban dolgozó honfitársaink szinte szó szerint beteggé dolgozzák magukat. Az inkompetens egészségügyi vezetők személyeskedő presztízsharcai emberek életét, honfitársaink és családtagjaink egészségét veszélyeztetik. Olyan világ jöhet el, ahol minden magyar állampolgár a saját bőrén fogja megtapasztalni a kormány szándékos maszatolását, ami az egészségügy valós helyzetének elhallgatásában csúcsosodik ki.

 

Az oktatás problémái csak később, majd gyermekeink sikertelenségében csapodnak le, amikor már sehol sem lesz sem Orbán, sem minden idők legtolvajabb kormánya. De az egészségügy gondjait már most a bőrünkön érezhetjük. A szívsebész elbocsátása miatt meghalt 55 éves férfi életét már senki sem fogja visszaadni...

Sosem volt igazabb a mondás: csak beteg ne legyen az ember!