A Fidesszel sűrűn egyetértő "mihazánkos" Volner most bocsánatot kért az ellenzék viselkedéséért

A Fidesszel szinte mindenben egyetértő Mi Hazánk Mozgalomhoz novemberben csatlakozó Volner most épp a HírTV stúdiójában mondta fel a bejáratott kormánypárti propagandaszöveget.

A beszélgetést azzal a szimpatikus monológgal kezdte, mely szerint az ellenzékiek (rajtuk kívül az összes parlamenti párt tagjai) feladják korábbi értékrendjüket, elveiket. És ez azért is rendkívül elegáns gondolat, mert - ahogy arról már korábban írtunk - pont Volner János az, aki most azokat a „médiumokat” haknizza végig, melyek a legválogatottabb ocsmányságokat terjesztették róla. Pont Volner János az, aki az őt eltaposni szándékozó hatalomnak csicskult be, vált vamzerré, és ült egy asztalhoz azokkal, akik őt és a családját is a legkülönfélébb módokon igyekeztek megalázni. Természetesen ez nem elvtelenség, ez csak a "mihazánkos" karrierépítés lépcsőfoka.

Szóval Volner az ellenzék szidalmazásán túl arról is beszélt, hogy a Mi Hazánk Mozgalom képviselőinek nagyon rosszul esik, amikor a teljes ellenzék összefogásáról beszélnek. Ő ezt kikéri magának, ennek sosem lesz a része – mondta. És igen, ebben legalább következetes szilárd értékrendű Jánosunk, hiszen azt mindenki tudja, hogy amíg a Fidesz kormányoz, ő soha nem lesz az ellenzék része. Dicséretes.

Jánosnak mellesleg a sorosozás is remekül megy: