Toroczkai lesz a következő? Újabb tagot zártak ki a karlendítő Mi Hazánk „reménységei” közül

Dúró Dóra tegnap bejelentette, hogy leváltották a karlendítős, Szálasi-indulós képet posztoló Mi Hazánk Mozgalom országos főszervezőjét, a kérdés már csak az, hogy mi lesz a többiekkel.

Tegnap mi is megírtuk, hogy lakájmédia által teljes nyilvánvaló okokból futtatott Mi Hazánk fiataljai bizony meglehetősen egyértelmű módon fejezték ki gondolatvilágukat. Sietve jött is a reakció, így a korábban egyértelműen nyilas nézeteket valló és hangoztató Lantos János után most Walter Pál Pétert is leváltották.

Ő volt a Mi Hazánk Mozgalom egyik alapítója, kommunikációs főmunkatársa, külföldi és külhoni szervezője, a Mi Hazánk Ifjai országos főszervezője. Nemrég pedig ezt a képet posztolta:

33000

Mindebből pedig mi másra lehetne következtetni, mint arra, hogy a tegnapi cikkünkben felsorolt, a jelek szerint hasonló értékrenddel rendelkező emberektől is elköszön a párt, minden más forgatókönyv ugyanis azt bizonyítaná, hogy a Mi Hazánk Mozgalomban helye van az ilyen szörnyű nézeteket valló egyéneknek.

Felmerül tehát a kérdés, hogy mit lép most a párt, és ha minden tagot kirúgnak, marad-e egyáltalán valaki. De tényleg, hogyan lehet ezek után például Toroczkai az elnök?

toroczkai_integet

Toroczkai "integet"