Fidesz: Ha a szocialistákon múlt volna, akkor több százezer családot lakoltattak volna ki - Így csak több tízezret

Nincs meglepetés: a Fidesz továbbra is úgy látja, hogy a devizahitelesek problémájának megoldására tökéletesen alkalmas az elmúltkilencévet megelőző elmúltnyolcév emlegetése. Ne is próbálj meg a szimpatizánsaikkal erről vitatkozni, az orbánista agyelszívó a szellemi mélyrétegekben halászik. Pontosan ugyanazt mondják, amit fentről beléjük programoztak.

Ugyanazt, mint ez: 

Azok a szocialisták beszélnek most devizahitelesekről, akik több mint egymillió családot taszítottak devizahitelbe, aztán ott hagyták őket a bajban mindenféle segítség nélkül és még a mentő intézkedéseket sem szavazták meg. Ha a szocialistákon múlott volna, akkor mára több százezer családot lakoltattak volna ki, több százezer család veszítette el volna végleg az otthonát és nem indulhatott volna el otthonteremtési program sem.

Ez pedig a Fidesz közleménye volt, ha valaki esetleg nem jött volna rá.

Egy "apróság": 2012-ben 1020 volt, 2017-ben már 3636-ra nőtt a kilakoltatások száma. Egy lakásban általában nem egy ember lakott, úgyhogy ezt a számot nyugodtan fel is szorozhatjuk 3-4-gyel. Ja, s 2018 októberéig 2274 esetben lakoltattak ki családokat. A "családok évében".

Valóban nem több százezer, "csak" több tízezer. És több százezren vannak azok, akiket bár még nem lakoltattak ki, szinte bármikor kilátástalan helyzetbe kerülhetnek vagy már abban vannak.

Nos, tényleg elvitathatatlanok a fideszes érdemek!