Az megvan, hogy Orbán Viktor is aláírta a menekülteket védő megállapodást?

Az itthon rendíthetetlen harcosként feltüntetett, valójában az országot egyre mélyebbre süllyesztő, anno a migránsok felbukkanásának köszönhetően talpon maradó lókupec szépen csendben ismét becsicskult, még „szerencse”, hogy a lehúzott redőnyökön, és a propagandagyárak szorgalmas munkájának köszönhetően az sem jut majd el az orruknál fogva vezetett fideszes szavazókhoz, hogy a minap Sarm-es-Sejkben, az Arab Liga és az Európai Unió között a migráció kérdésében tartott csúcstalálkozóján a közös nyilatkozatot a rendkívül egészséges arcot prezentáló magyar miniszterelnök is ellátta kézjegyével.

Az ülésen huszonnégy uniós állam-, illetve kormányfő vett részt, a téma pedig a biztonság, a migráció és a gazdasági fejlődés volt. Orbán aláírásával pedig azt fejezte ki, hogy támogatja a menekültek védelmét, elítéli az gyűlöletre és az intoleranciára való uszítást (:-D :-D :-D), és küzd az illegális bevándorlás ellen.

A már Európában is vállalhatatlan magyar miniszterelnök persze eddig is csak saját szavazói felé próbálta előadni, hogy mindentől is „megvédi az országot”, azoktól a korábban a Keletinél feltartóztatott migránsoktól is, akiknek eszük ágában sem volt ebben az élhetetlen országban maradni, ahogyan azoktól a menekültektől is, akikkel továbbra is riogatja a megvezethető embereket, és akik egy jó ideje már egyáltalán nem veszik erős és büszke hazánk felé az irányt. Külföldön pedig, amíg lehet, rendre tartja a szerepét, azonban, amikor már nincs más választása szemrebbenés nélkül visszatér a valósághoz sokkal közelebb álló „kistáska” szerepébe, és szembe megy az itthon eladott mesével. Persze aki nem propagandát lélegezve éli mindennapjait, az pontosan tudja azt is, hogy az elmúlt években a "nagy harc" közben, a letelepedési kötvénybiznisz segítségével már beengedtek az országba 20.000 menedékkérőt.

Orbán "egészségtől kicsattanó" arcát elnézve nem lehet könnyű állandóan váltogatni a szerepeket, elképzelhető, hogy mindezt nem is lehet ép ésszel bírni...

D_MTI20190224005-696x464

(Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs)