Egy évvel ezelőtt fenyegette meg a vele nem szimpatizálókat Orbán

Erkölcsi, politikai és jogi elégtételt is fogunk venni a választások után - fenyegette meg az ellenzéket elegánsan a kormányfő tavaly március 15-én. Ha körbenézünk az országban láthatjuk, hogy mennyire érdekli a Fideszt azoknak a sorsa, akik velük ellentétes véleményen vannak. Sőt, azóta a miniszterelnök már azt is kimondta, hogy nem érdekli a - szerinte - kisebbség véleménye.

A magyar szabadság születése napján tisztelettel köszönti a világ magyarságát, és felemelő ünneplést kíván minden magyar honfitársunknak Orbán Viktor miniszterelnök március 15-e előestéjén közzétett levelében - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár csütörtök délután.

Érdekes kontraszt valakinek felemelő ünneplést kívánni, akit amúgy elpusztítandó ellenségnek tartanak. Már csak ezért is epekedve várjuk, hogy a közhelycunami után a Múzeumkertben milyen kampánymaszlagot zúdít majd a tömegre Orbán, aki az elégtételvétel után most háborúban áll Brüsszellel, amit ezen a tavaszon nagyon csúnyán elbukhat itthon és külföldön is. Valószínűleg ezúttal is világossá teszi majd, hogy a május 26-i EP-választás sorsdöntő, és aki nem mellettük voksol, az sorosista-migránsista csőcselék, amely Európát bevándorlóországgá tenné, így ennek a biomasszának természetesen egyetlen hazai társadalmi problémát érintő kérdésben sem tekinthető emberinek az álláspontja.

Btw. egy éve volt az is, hogy a mindenki felett álló Bayer Zsolti lepatkányozta azt, akinek nem tetszett Orbán "ünnepi" beszéde. Az agressziószelepként funkcionáló „ízlésrendész” létezése pedig az egzakt lenyomata annak, amit a Fidesz gondol valójában a „földi halandókról”, az "istenadta népről". A sajátjairól is, csak mivel az ő szavazataik kellenek, ők nem kapják az arcukba, hogy eltiporandó pondrók. Na, ennek érdemes lesz 10 óra 30 perctől tapsolni a Nemzeti Múzeum kertjében!