Beleolvastunk a Mi Hazánk Mozgalom kiadványába – Zseni :D

Nehéz szavakat találni, úgyhogy inkább mutatjuk.

Kezdésnek olvasható például egy interjú Toroczkai Lászlóval. Minden szava rendkívül ütős, de kvintesszenciaként ezt a momentumot választottuk:

A 2022-es kormányváltás előtt még itt van az idei EP-választás. Ön a listavezető. Megválasztása esetén Brüsszelbe költözne?

Nem Brüsszelbe, hanem Budapestre. Onnan könnyebb is egy országos pártot vezetni, mint Ásotthalomról. Európai parlamenti képviselőként az első beszédemmel ízekre tépném ezeket a langyos, korrupt, alkoholfüggő, lelki beteg, degenerált politikusokat, és a képükbe ordítanám, hogy most úgy akarják egész Európát – és benne a mi hazánkat is – végképp eltörölni, ahogy annak idején szellemi elődeik a trianoni diktátummal szerették volna Magyarországot megsemmisíteni.

Aztán itt van rögtön az igazi honvédő, Novák Előd, aki a déli határon megvéd minket a rengeteg migránstól.

És mit csinál Előd, mikor épp nem véd minket? Hát gyereket. A mérvadó dokumentumból ugyanis most megtudtuk – nem vicc, ez így van leírva -, hogy

negyedik gyermekét várja Dúró Dóra és Novák Előd, így a Mi Hazánk elnökségi tagjainak már átlagosan 3,7 gyermeke van fejenként.

Ez aztán a hívó szó, a gyermekvállalást ösztönző program! Szülj te is, javítsd a statisztikát!

Juj, és ha már program, le ne hagyjuk a nyár legfontosabb eseményét, a Magyar Szigetet a Mi Hazánk Mozgalom szervezésében! Van tipped, hogy kik lépnek fel?

Hát persze, hogy a Fideszt bőszen támogató NERkegyencek! Lesz itt NERpátia és Ismerős arcok koncert is, nehogy kihagyjuk! Bár érezhetünk némi ambivalenciát abban, hogy a Mi Hazánk ki van akadva az O1G-s „trágárságon”, de az ellenzéket fattyúzó, senkiző, csürhéző Kárpátia számukra szépirodalom, inkább ne keressük a logikát, pontosan értjük merről fúj a szél!