Marsi Anikó nyerte a hét legszervilisebb, leggusztustalanabb fluffere címet - videó

Kétségtelen, hogy e tekintetben erős a mezőny, ha a lakájmédia „jeles”, és rendkívül szorgalmas képviselőire gondolunk, de a Tények gyomorforgató „műsorvezetője” olyan szinten nem kérdez, nem gondolkodik, miközben gépiesen a kamerák elé tárja mindazt, amit éppen a szájába adnak, hogy arra még Kovi is csettintene.

Ahogyan arról beszámoltunk, most éppen Nagy Blanka ellenőrzőjét mutogatja Orbán mindenre képes propagandagépezete, miközben a kormánykritikus diáklány a Figyelő, az Origo, a Lokál, és a Ripost elleni sajtópert is megnyerte első fokon, amit azt követően indított, hogy a legaljamédia azt állította, több tárgyból is bukásra áll, és nem lesz képes leérettségizni.

A karaktergyilkosságból természetesen a TV2 is kivette és kiveszi a részét, Marsi Anikó - a tőle megszokott módon - ezúttal is mindent megtett annak érdekében, hogy elégedettek legyenek vele munkaadói. Az pedig, hogy anyaként ennek érdekében most éppen egy 19 éves lányt kellett támadnia, egyébként nyilvánvaló hazugságokat állítva, láthatóan cseppet sem zökkentette ki:

Nagy Blanka egyébként tegnap reagált a kormánymédia lejáratókampányára:

Köszönöm kedves cikketek , miszerint épphogy nem állok bukásra töriből. Hatalmas irónia, hogy ma kikaptam a töri tz-met amit az 😂új magyar demokráciából többek között az Orbán - kormányból írtam.😂 Én és az 5ös töri dogám puszilunk titeket. Na meg milyen ország az, milyen ember az aki csak egy adott jegy alapján képes elítélni.

Ahogyan "Dajcs" "sosemdrogoztam" Tamás mondaná:

Ennyike.