Orbán itthon a kilakoltatásra váró családnak "további minden jót!" kívánt, közben erdélyi családlátogatásán gyerekeket csókolgatott (videó)

Kampány van. Nem csoda egyébként, hogy a miniszterelnök állandóan fura nyelv és kézmozgásokat végez, sokan pedig grazi „kirándulásokat” emlegetnek vele kapcsolatban, hiszen annyi szerepet kellett már eljátszania, hogy abba bárki belezavarodna. Elképesztően undorító, gyomorforgató látni, ahogyan gyerekeket csókolgat, bohóckodik és adja a keresztényt, miközben - és most nem fogjuk újra felsorolni az országgal szemben elkövetett összes bűnét - a segítséget kérő, kilakoltatásra váró 9 gyerekes családnak éppen a napokban kívántak "további minden jót!".

Ennél már csak az durvább, hogy még mindig sokan bedőlnek ennek a színjátéknak.

Köszönhetően például a kormány egyik legszervilisebb, leggázabb szennyportáljának, az Origónak. A bűzölgő propagandagyárban természetesen beszámoltak a gazdi szászfenesi családnál tett cuki kitérőjéről, a valóságot, azt, hogy az Orbán-kormány hogyan viszonyul a valódi problémákhoz persze nem hozták le ilyen lelkesen, sőt, természetesen semmilyen formában nem emlékeztek meg róla. 

Ha van gyomra hozzá, itt megnézheti az Orbán Viktor Facebook-oldalára posztolt videót:

Közben a simlis, álkeresztény pocakos gyomorforgató színjátékaihoz továbbra is tapsolnak az orruknál fogva vezetett, agymosott szavazók.

Pedig, ahogyan azt a borítókép is kifejezi, Orbánt az érdekei állítják irányba: a nyelve mindig éppen arra áll, amerre kell. Ha Erdélyben kell adni a keresztényt, ha a nyugdíjasok, vagy a cigányság elé kell dobni egy gumicsontot, megteszi, de egy pillanat alatt fordít hátat saját szavazóinak is, ha éppen nincs választás.

o1g