Magyarország jobban teljesít: az megvan, hogy a hétvégén összeomlott a sürgősségi ellátás a fővárosban?

Orbán Viktor egyszer azt mondta, vállalniuk kell a sikereiket. Íme, az Orbán-kormány egyik legnagyobb „sikere”!

Ahogyan azt nálunk is olvashattátok, a Honvédkórház nem tudta biztosítani az ügyeletet a hétvégén. Ezt követően a négy budapesti sürgősségi centrumból még kettő jelezte azt, hogy nem fogad beteget.

Hagyunk egy kis időt. A fideszes szavazóknak meg egy kicsit többet. 2019-ben ezt a mondatot kell leírnunk. Nincs Gyurcsány, nincs Soros, nincs migráns. A kőkemény valóság van! Az, hogy a méregdrága stadionokat, akadémiákat építő, egyházakat támogató, közpénzből alternatív valóságot sugárzó, kormányzással nem törődő Orbán-kormány, közel 10 év alatt ide juttatta az országot.

Szombaton a Dél-Pesti Centrum kórház Merényi úton működő traumatológiája jelentette be, hogy egyszerűen megteltek, majd a Szent János kórház is felfüggesztette a sérültek fogadását.

Vasárnapra így mindössze egyetlen lehetőség maradt: a Péterfy baleseti intézet.

Nem az utolsó órában, hanem már azon is túl vagyunk, és még mindig akadnak olyanok, akik közben migránsokra vadásznak a kertjükben, és még ahhoz is tapsolnak és bólogatnak, hogy miközben összeomlik az ország, kiderült, hogyan jutott Orbán családja több esetben is Mészáros Lőrinc cégein keresztül közpénzhez.

Vajon minek kéne még történnie ahhoz, hogy végre az a 2 millió ember is felhúzza a redőnyt?

Orban_Merleg