Németh Szilárd a halfogyasztás miatt aggódik, miközben csülkös pacalt pakol az arcába

Egészségügyi szakavatottjaink az EMMI-ben már felhívták a figyelmet arra, hogy kórházba kerülés helyett inkább menjünk gyalog az ötödikre, mert fontos a prevenció, de úgy tűnik, Németh Szilárd nem annyira osztja ezt az álláspontot.

Felére csökkentené a hús-, a hal- és a tojásfogyasztást az Európai Unió állatjóléttel foglalkozó csoportja, az erről szóló terveket a szocialisták és a zöldek is támogatják - aggódik Facebook-posztjában Németh Szilárd honvédelmi államtitkár.

A naiv állampolgár erről azt gondolná, Szilárd az egészséges táplálkozás híve, és derék módon szívén viseli az amúgy egészséges húsfélék, a hal és a tojás sorsát.

De nem erről van szó. Csupán arról, hogy ez az aktuális egySOROS kiválóan beleszőhető az Állítsuk meg Brüsszelt agyhalott-kampányba. Ezt pedig ő maga igazolja a következő mondatával és fotójával, ahol ismét a szalonna-pacal-csülök szentháromság bűvöletébe esett:

Nyomj egy lájkot, ha egyetértesz velem: én maradok a nyúljás-csülkös pacalnál, a gyufatésztás (8 tojásos) halászlénél és a hagymás-szalonnás tojásrántottánál.

Gratulálunk Szilárdnak a kiváló prevenciós figyelemfelhíváshoz! Bár amennyiben az volt a célja, hogy figyelmeztesse a magyarokat, hogy szívük és érrendszerük egészsége érdekében semmi esetre se nézzenek úgy ki, mint ő, elrettentésnek kiváló!